Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Én is megjöttem! :)
Látom a Mekiről van szó. :)
A kedvenceim: az almás pitéjük, a krumplijuk és a fagyijuk. A sajtburgereket meg az ehhez hasonlókat nem szeretem, vagyis a Mekiset nem. :/ :) Apum szokott olyan finom hamburgereket csinálni, ő csinálja a hamburger husit is darált húsból, fűszerekből és nagyon jó. :)P
Itt verőfényes napsütés van, de iszonyú hideg szél!
De nekem nem tud olyan hideg lenni, hogy ne kívánjam a fagyit!
de azokat hogy tudod esztétikusan megenni?Vagy azt ne úgy képzeljem el,mint itthon a levesbe a szárnyat?
Én is mindenevő vagyok.Amit nagyon szeretek az a tengeri herkentyűk,halak.Csak olyan drágák.....
Én annyira nem vagyok mekiszerető, de a karamellfagyi az fini!!!
Csináltam málnafagyit! Szerintem jó lett nagyon, és keveés pont!!!
Én a mekiben a pikáns szárnyakat szeretem, valamilyen salátával:)
De a gyümölcsöket, zöldségeket, kefírt is szeretem:)
Mindent szeretek, amit meg lehet enni:))
annyit beszéltünk a mekiről,hogy beültem a családdal a burgerbe.Na büszkeségemre legyen "csak" egy whopper szendvicset ettem.Adok rá egy 10p,ha már a Big mac 11p(abba van egy plussz husi,vagy szendvicslap?)
A krumpli,meg a többi finomságra már rá se tudtam nézni.
most már beszéljünk inkább a kefir,gyümi,zöldségek világáról.:DDD
nemcsináltammég, igen szerintem jól gondolod. Esetleg pudingpor ?? majd kisérletezek én is.
Most befagy a @eggem iszok egy jó kapuccinót forrón :DD
Sajna itt nem süt a nap.:(((
Ezen a jégkrémen tegnap én is agyaltam,de ma már olyan hideg van,hogy elhalasztom.Én a zabkását csinálom majd meg.Ma veszek zabpehelyt.
Szép napot mindenkinek!!!!!
Úgy ahogy Editta mondja:) Ehetsz néha hamburgert, semmi bajod nem lesz tőle, de a napi kajád azért zöldség, gyümölcs, tejtermék és sovány husi legyen.
És pont ettől jó ez a módszer, hogy nincs semmi végérvényesen tiltva, ezért nem fogod úgy érezni a fogyás után, hogy be kell pótolnod a kimaradt kajákat:)
Napsütéses szép jó reggelt!
Tegnap vacsira rakott krumplit csináltam. Kolbit nem tettem bele. Krumpli, tojás nyakon öntve beasamell-mártással. Ez biztos jó sok pont lehet...
De még így is határom belül maradtam.
Editta!
Ma szeretnék csinálni fini jégkrémet! Csokisat szoktál? Gondoltam kakaópor és édesítő megy majd a joghurthoz... Szerinted?
mindent lehet enni, de nem a mekire kell épülnie az étrendednek. Ezek inkabb a kiveteles alkalmak, a ww,-nek vannak szabályai amiket sajnos sokan nem vesznek figyelembe. A napi ételek összetevöi fontosak hogy milyen arányben mit eszel.persze megehetsz 3 mekit is s ponton belül maradsz, de hosszu távon ez nem fér be a ww rendjébe.
na csakhogy ne legyen olyan egyszerü a dolog :))
a próféta beszéljen belőled.:)))
Sztem így könnyebb is lesz,egymást segítjük majd.