Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
szia!
Köszi a fogadtatást:)
Tényleg?
És milyen néven futottál,ha nem titok?
Sok sikert neked is!
Szia!
Rendben!
Tornaaaa!Auuuu.Nem tudom arra fel vagyok-e készülve.Egész nap trappolok,nem igazán van erőm,tornázni!
Sziasztok! :)
Szia Rosa!
Egy ismerős a "régebbiek" közül. :) Örülök Neked is! :)
Te más néven "ismertél"... Tőled kaptam a Ww füzetet és a Ww naplót is e-mailben!
Sok sikert Neked és a Többieknek is! :)
Sziasztok!
Akkor kezdhetjük majd együtt:)
Húsvét után én is nekirugaszkodom végre...
Már előhalásztam a tornáimat:)
Lekvárral még nem próbáltam, de biztos fini. Nagyon édesszájú vagyok én is...
Editta! Van valami jó kis "lájtos" sütirecepted?
sziasztok lányok! Icu üdv a klubban :) a cottage nagyon jól beépithetö s még diétás lekvárral is lehet enni. Ha valaki olyan édesszáju mint én :)
Az én életem is most a rohanásról szól, s én minden este összeke´szitem az egész napi ételemet. Különben csak vásárolgatnék összevissza, s az nem tesz jót sem a pontoknak,sem a pénztárcának.
Fogyni már nekem sem kell, de én a súlyomat is ezzel a módszerrel tartom. Amúgy tipikusan a te természeted van meg nekem is: enni NAGYON szeretek:) Ez volt az első olyan módszer, amit kivitelezhetőnek tartottam és nem is csalódtam sem a ww-ben, sem magamban.
Most mennem kell, de ha érdekelnek a részletek küldj priviben egy e-mail címet, oda elküldöm amim nekem van.
Szia:)
Van ponttáblázatom, amiket összegyűjtöttem, meg van egy netes kalkulátor is. Szeretnél ww-ni?
Sziasztok!
Szia Kriszti!
Neked van ilyen ponttáblázatod?? Vagy honnan tudod a kaják pontértékit??
Amit a neten találtam abba nincs benne minden,ill.sokminden nincs benne!!
ÁÁÁÁ a tegnapom,meg a mai katasztrófális.Ez a beszoktatás teljesen felborította az életünket.Nincs időm enni,marad a gyorsan veszek vmit a boltba kaja.
Van vkinek tippje,hogy oldja meg rohanás közbe a kajálást?Elöző nap elkészíted?
Sziasztok!!!
Én is pénteken mérlegelek.Ráadásul itt van a jó idő.A kerti partik.Nem győzök jobbnál jobb salikat kitalálni,hogy a hús mellé esztétikus legyen.Ne azt a fránya krumplit egyem hozzá.Így is szokott pár falat a tányéromba kerülni,de csak kóstolás szinten.
Jó ötlet!!!
Mostantól pénteken mérlegelek...
Addig megpróbálok ügyi lenni!
Sziasztok!
Ma kéne mérlegelnem, de elhalasztom. A tegnapi dőzsi után nem szeretném látni az eredményt. Majd holnap mérek. Bár a múlt hetem nem sikerült valami jóra érzéseim szerint...