Voltatok már egynapos buszos kiránduláson tengerparton? (beszélgetés)
Biztos nem vágnék bele.
Velencébe mentünk a karneválra busszal, azt hittem, eret vágok magamon, mire Lidoba értünk.
Gyerekkel meg pláne nem vágnék bele, felérne neki egy kínzással...
arról nem is beszélve, hogy autóval jóval gyorsabb. egyrészt, mert maga az autó gyorsabban megy, mint a busz (aminek a sebessége be van korlátozva autópályán is, talán max 100km/h), másrészt a sok ember miatt nagyon sok idő kiesik útközben is a megállóknál, mire mindenki végez a mosdóban-reggelizőben stb.
ráadásul a busz hosszabb távon kényelmetlen, kicsi a hely, esetleg akad olyan útitárs aki zavarja a többieket (büdös-hangos stb)... szóval busszal utazni hosszú távon eleve szívás. egy fél napos strandolásért meg értelmetlen ennyi nyűgöt bevállalni.
ja és hajdan párommal buszossal/2 nap buszozás/ voltunk Isztambulban, bár akkor még korántsem voltak olyan luxuri buszok mint mostanség,mégsincsenek rossz emlékeim, sőt:)
ez szerintem attól függ milyen a busz, meghogy tudtok e bárhol aludni, mert én bárhol tudok
az biztos hogy csak légkondicionált busszal vállalnám be, de még 55 évesen is bevállalnám...miért is ne...jó kis kaland:)
áááá, szerintem ez nagyon beteg ötlet:)
1. a legrosszabb minden nyaralásban az oda-visszaút (még akkor is, ha repülővel mész, de busszal meg pláne). hulla fáradtan érsz oda a partra.
2. a fürdés-napozás kiveszi a maradék erőd is, általában egy egész napos strandolás után még a közeli szállodáig is fárasztó elvánszorogni, nemhogy fél napot buszozni... ráadásul kissé koszosan, mert ugye ott a parton mégsincs lehetőség hogy annyira alaposan rendbehozza magát az ember.
3. elmegy rá egy csomó időd, pénzed, és a végé annyi marad, hogy baromi sok nehézség árán voltál pár órát strandolni.
Ja, és persze még az sem biztos, hogy igazi strandidő lesz pont aznap :D :D :D
Vannak nagyon olcsó szálláslehetőségek, főleg elő- és utószezonban, inkább valami ilyesmit kellene megcélozni szerintem, és minimum 2-3 éjszakát maradni, ha már annyit utazik az ember.
Ezt hogy kell érteni?
Tengerparton nyaralsz és ott elmész egy 1 napos buszos kirándulásra?
További ajánlott fórumok:
- 5. osztályos kirándulás
- Pelenkázás, szoptatás kirándulás alatt - Te hogyan oldod meg?
- 50.000 forint elég kell legyen 4 napos kirándulásra közép európai országban, ha csak a legszükségesebbekre költök?
- Tudna valaki ajánlani utazási irodát, ami Bécsbe szervez ki egynapos város és kastély nézős kirándulást?
- Egynapos családi kirándulások, programok gyerekekkel. Mit ajánlanál?
- Voltatok már termékbemutatóval egybekötött kiránduláson? Ha igen, megérte elmenni?