Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Voltatok már egynapos buszos kiránduláson tengerparton? fórum

Voltatok már egynapos buszos kiránduláson tengerparton? (beszélgetés)

1 2
2014. júl. 16. 09:22

Biztos nem vágnék bele.

Velencébe mentünk a karneválra busszal, azt hittem, eret vágok magamon, mire Lidoba értünk.

Gyerekkel meg pláne nem vágnék bele, felérne neki egy kínzással...

14. emagdi (válaszként erre: 12. - E49241a632)
2014. júl. 16. 09:22

arról nem is beszélve, hogy autóval jóval gyorsabb. egyrészt, mert maga az autó gyorsabban megy, mint a busz (aminek a sebessége be van korlátozva autópályán is, talán max 100km/h), másrészt a sok ember miatt nagyon sok idő kiesik útközben is a megállóknál, mire mindenki végez a mosdóban-reggelizőben stb.

ráadásul a busz hosszabb távon kényelmetlen, kicsi a hely, esetleg akad olyan útitárs aki zavarja a többieket (büdös-hangos stb)... szóval busszal utazni hosszú távon eleve szívás. egy fél napos strandolásért meg értelmetlen ennyi nyűgöt bevállalni.

2014. júl. 16. 09:21

ja és hajdan párommal buszossal/2 nap buszozás/ voltunk Isztambulban, bár akkor még korántsem voltak olyan luxuri buszok mint mostanség,mégsincsenek rossz emlékeim, sőt:)

ez szerintem attól függ milyen a busz, meghogy tudtok e bárhol aludni, mert én bárhol tudok

az biztos hogy csak légkondicionált busszal vállalnám be, de még 55 évesen is bevállalnám...miért is ne...jó kis kaland:)

12. e49241a632 (válaszként erre: 9. - Gyopárka)
2014. júl. 16. 09:18
kocsival, családdal azért teljesen más. Útközben lehet hülyéskedni, énekelni:D ott és akkor álltok meg, amikor akartok. én ha fizetnének is, meggondolnám, hogy még egyszer busszal menjek, bár én nem tudok buszon aludni, volt aki átaludta az egész utat.
11. emagdi (válaszként erre: 9. - Gyopárka)
2014. júl. 16. 09:15
hát, látszik még sosem utaztál busszal :D
10. emagdi
2014. júl. 16. 09:14

áááá, szerintem ez nagyon beteg ötlet:)

1. a legrosszabb minden nyaralásban az oda-visszaút (még akkor is, ha repülővel mész, de busszal meg pláne). hulla fáradtan érsz oda a partra.

2. a fürdés-napozás kiveszi a maradék erőd is, általában egy egész napos strandolás után még a közeli szállodáig is fárasztó elvánszorogni, nemhogy fél napot buszozni... ráadásul kissé koszosan, mert ugye ott a parton mégsincs lehetőség hogy annyira alaposan rendbehozza magát az ember.

3. elmegy rá egy csomó időd, pénzed, és a végé annyi marad, hogy baromi sok nehézség árán voltál pár órát strandolni.

Ja, és persze még az sem biztos, hogy igazi strandidő lesz pont aznap :D :D :D

Vannak nagyon olcsó szálláslehetőségek, főleg elő- és utószezonban, inkább valami ilyesmit kellene megcélozni szerintem, és minimum 2-3 éjszakát maradni, ha már annyit utazik az ember.

2014. júl. 16. 09:13
szerintem nem lehet rossz, én is kacérkodom a gondolattal,ezek a buszok már légkondicionáltak gondolom és kényelmesek,a táj, egy kis utközbeni idegen levegő szippantása is élmény...tudom miről beszélek, mert hajdan családomal kocsival mentünk le Milánóba:)
2014. júl. 16. 09:13
Mi egyszer Görögországban voltunk busszal, igaz 10 napra, de soha többé. Két nap volt az utazás oda-vissza.
2014. júl. 16. 09:09
Szerintem mindegyik tenger elég messze van ahhoz, hogy busszal érdemes legyen kimennni egy napra, hacsak nem a horvát határ közelében laktok például. De írd be a keresőbe, hogy egynapos buszos utazás tenger, van olyan utazási iroda, ahol este indultok, másnap délelőtt érkeztek meg, és este megint vissza. Ha tudtok aludni a buszon, végülis még jó is lehet.
6. kisj
2014. júl. 16. 09:09
Én nem mennék, mert fájna a szívem, ha csupán néhány óra strandolás után ott kellene hagynom a tengerpartot:)
2014. júl. 16. 09:05
Bele is halnék...mint a kifacsart citrom, úgy érezném magam.
2014. júl. 16. 09:02
[link] Valami ilyesmire gondoltam :-) .
2014. júl. 16. 08:59
Ha igen ,hol ? :-) Melyik utazási irodán keresztül ? Vagy kuponos akció keretein belül ? Nálam is tervben van . Nézegetem ezeket a kuponokat ,nem is lenne hülyeség .. A lánykámmal elmennék ;),nem volt még úgysem tengerparton ,hosszabb nyaralást meg az anyagiak jelenleg nem tesznek lehetővé .
2. kisj
2014. júl. 16. 08:57

Ezt hogy kell érteni?

Tengerparton nyaralsz és ott elmész egy 1 napos buszos kirándulásra?

2014. júl. 16. 08:56
Voltatok már egynapos buszos kiránduláson tengerparton?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook