Volt valaki mostanában Egyiptomban? Mik a tapasztalataitok? (tudásbázis)
Hali!
Lányok, volt valaki közületek a Ras Mohammednél John Hinder-rel merülni?
Jaj de jó, hogy minden rendben van ! :-)
Én mikor hazaértünk két napig alig tértem magamhoz. :-D
Várjuk, hogy mesélj!
Sziasztok!
Itthon vagyunk:). Majd ha aludtam valamenyit mesélek. Csodás volt, és nagyon kevés az egy hét...
Vigyél kardigánt a buszra, mert a légkondi miatt hideg lesz.
Szerintem akik voltak a síroknál, biztosan tudnak válaszolni a kérdésedre.
A barátaink nem fizettek be több programra és megbánák. Ahová csak lehet el kell menni. Ott majd válogatsz közüllük.
Istenien...tudod én előre tervezek. Még nem pakolok, de már majdnem!!
Megvettem már a fertőtlenítőszereket, a kézmosókat. Az a vicc, hogy voltunk az irodába befizetni, de konkrét programot majd csak az indulás előtti héten adnak. A prospektusban benne van ugyan,hogy a fakultatív programokért külön kell fizetni, de egyetlenegy van a programban Kairóban a hang és fényjáték.(Annak sem írták oda az árát)
Viszont olvastam, hogy pl.a Királyok völgyében bevisznek 1-2 sírba. de van amiért külön kell fizetni.Erről nem szóltak...Szóval én hiába próbálok mindent előre eltervezni...Tudod azért is próbálkozom ezzel, mert az utazásunk előtti hét nekem nagyon húzós lesz az iskolában, szinte minden nap lesz az őszi szünet előtt valnmilyen különleges délutáni program, múzeum, színház, kirándulás a gyerekekkel.Még szombaton is isköla lesz. Nem nagyon fogok ráérni, hogy az utolsó héten rendezzem el a dolgaimat.
Anyukámék megérkeztek tegnap este Malagára.
De jó nekik! :-)
Gyöngyikém? Hogy állsz a pakolással?
Elengedték őket, állítólag Szudánban vannak.
Ha nem lenne ciki azt mondanám milyen pompás, nem is volt a programban!!!!Ez olyan fakultatív volt, amiért nem kellett fizetni!
Én ezt pont nem láttam a hírekbe. Lemaradtam róla.
Biztosan minden megoldódik. Remélem! Na ezt akarom látni a hírekbe: kiszabadultak. :-)
Na mi lesz Gyöngyi?
Ennyi "horror" után utaztok? :)
Ja. Így mesélte az ismerősöm is.
Várom, hogy még mit fog mesélni.
Velünk is pontosan így volt odafelé.
H-ban leszálltunk, akik onnan jöttek hazafelé elfoglalták a leszállók helyeit és mentünk Sharmba. És valóban eltérés volt a jegyen lévő helyek és a tényleges szabad helyek között... aztán akkor lett rendben minden, mikor a Sharm El Sheik-i utasok is leszálltak...
A gép ugyanis Bp-Sharm Sharm -Bp járat... Hurghada "csak" egy köztes állomás...
Sajnos volt pár bunkó, aki nem tudta túltenni magát ezen a kb 20-25 percig fennálló problémán és ordított...úgy torka szakadtából és el kellett magyarázni a baromnak, hogy megértse...
hogy befogja és tudjunk haladni.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Volt már valaki Egyiptomban, Sharm El Sheikh-ben? Kinek milyen tapasztalatai voltak?
- Volt valaki mostanában a szabadkai piacon?
- Valaki volt mostanában Erdélyben? Milyen tapasztalatokat szerzett?
- Cseréltetett valaki mostanában panelban vízmérőket, mennyi volt a 4 db ára?
- Járt valaki mostanában Egyiptomban Hurghadán Palm Beach**** hotelban?