Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Virslis cicege recept

Elkészítési idő 40 perc

A Virslis cicege hozzávalói:
2 pár virsli,
60 dkg burgonya,
2 db tojás,
5-6 ek. teljes kiőrlésű liszt,
étolaj a kisütéshez
ízlés szerint:
patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, morzsolt majoránna, fűszerpaprika


Virslis cicege

A Virslis cicege elkészítési módja:
A virsliket egy aprítógépben ledaráltam. Hozzáreszeltem a meghámozott nyers burgonyát. Összedolgoztam a liszttel, a tojásokkal és a fűszerekkel. Egy evőkanállal forró olajba szaggattam a szokott módon a masszát és magas hőfokon mindkét oldalát szép aranybarnára sütöttem. Önmagában paprikával és paradicsommal, vagy egy kis tejföllel, vagy ketchuppel megkenve azonnal fogyasztható. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A virslis cicege elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook