Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Alessandro krémes krumplipüréje recept

Alessandro krémes krumplipüréje recept

Elkészítési idő 45 perc

Az Alessandro krémes krumplipüréje hozzávalói:
50 dkg sárga burgonya,
3 dkg vaj,
2 dl tejszín
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, kevés őrölt szerecsendió


Alessandro krémes krumplipüréje

Az Alessandro krémes krumplipüréje elkészítési módja:
A burgonyát jól lemosom és a héjában megfőzöm, majd ha kihűlt egy kissé, akkor eltávolítom a héját és egy edényben krumplinyomóval összetöröm. Hozzáadom a vajat, a tejszínt és a fűszereket is és simára keverem. Ha túl sűrű, még egy kevés tejet is lehet hozzáadni. Azonnal tálalom.

Bármilyen húsételhez kitűnő köret.
Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Köretek receptjei


Az alessandro krémes krumplipüréje elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook