Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Gyors halfasírt konzervhalból recept

Gyors halfasírt konzervhalból recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Gyors halfasírt konzervhalból hozzávalói:
2 nagydoboz olajos halkonzerv (2x17 dkg = 34 dkg haltartalommal)
1 db teljes kiőrlésű vagy barna zsemle,
1 dl tej az áztatáshoz,
1 db tojás,
zsemlemorzsa,
étolaj a kisütéshez
Fűszerek ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, halas fűszerkeverék, 1/2 csokor petrezselyemzöld


Gyors halfasírt konzervhalból

A Gyors halfasírt konzervhalból elkészítési módja:
Kinyitjuk a konzerveket és az olajat lecsöpögtetjük róluk. Hozzáadjuk a halhúshoz a tejben beáztatott és jól kicsavart zsemlét, a tojást,
az aprított petrezselyemzöldet és a fűszereket. Ezután kézzel masszává keverjük. Ha híg, adjunk hozzá zsemlemorzsát. Pogácsákat formázunk belőle és zsemlemorzsában meghempergetve közepes mennyiségű olajban kisütjük. Sült vagy steak vagy petrezselymes burgonyával és valami könnyű joghurtos mártogatóssal tálaljuk. Nemcsak forrón, hanem szoba-hőmérsékletűre kihűlve is nagyon finom.


Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Halas ételek receptjei

A receptet beküldte: , júl. 5. 22:00
A gyors halfasírt konzervhalból elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook