Vége a nyárnak, irány a munka, kezdődik az iskola (beszélgetés)
Üdv mindenkinek! Végre újra szinte a "teljes" csapat! Hol kevertetek drágáim? Van rólam fotó, megnézhetitek. Igaz snapchates, de kb. hasonlóan nézek ki mint a képen. :)
Kún! Megkapod az üzeneteimet? Láttam a fotódat. Másra számítottam mint amit elképzeltem.
Reggel váratlan vendég érkezett. Erzsébetkét hozta az anyja és annak hapsija. Mától Erzsébetke végleg nálunk lakik. Az anyja nekem ajándékozta.
Nyeremény? Mire gondolhat?😁
Van még egy, aki azzal érvel, hogy ő milyen régen itt van. Szerinte ez mit bizonyít?
Elfér a többi között, és valamiért visszajárunk.
Engem szórakoztat, milyen jól játssza az általa kitalált szerepet, csak ritkán esik ki belőle.
Az adóvisszatérítéses is pörög.
A mellplasztika meg egyenesen verhetetlen.
Emlékszem, anno a cím miatt jöttem ide, várva vártam az egyetemi tanév kezdetét, és azt hittem, tényleg évkezdeti tennivalók, tárgyfelvétel, tanárok, hasonlók lesz a téma. Hát nem, mert egy frusztrált valaki nyitotta, aki unta magát a nyáron. Aztán betelepült ide Margit.
Mindenesetre jól csinálja.
Mindig van reakció, pörög a fórum.
Ügyes...
Dehogy rosszindulatból.
Téged, Margit, szerintem senki nem irigyel.
A kárómintás zokni nem menő. Én nem szeretem.
Látom Hoxi újból belekezdett a törölgetésbe. Nem provokálom Kúnt és Guruljkát.
Nem rongálom magam Miki verseivel. Attól, hogy én olvasom, úgysem lesz költő.
És még én vagyok téveszmés.
A távdiagnózis már maga egy csoda - normális orvos nyilván nem vállalna ilyet.
A szocid, az külön érdekes. Hogyhogy a paranoiát sikerült leírnod?
Tied az a dugni való alkatrészed, nem én.
Ha kis időm lesz, körberöhöglek az öreg pszichomókusodért, aki már a hoxán vadászik páciensekre. Mit szólt Mikikédhez egyébként?
Kár, mert nagyon menő.
Margit, miért lépsz túl egy határt Guruljkával és Plo Koonnal? Így akarsz visszavágni?
Vagy direkt provokálod őket?
További ajánlott fórumok:
- Minden jöhet ami "sz"-szel kezdődik
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Kezdődik az iskola
- Ki ismeri azt a "ballagási dalt", ami így kezdődik: Most búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt, itthagyjuk kedves iskolánk, indulunk mes
- Általános iskolás gyermekek anyukái! Idén mikor kezdődik a téli szünet?