Vannak olyan furcsa bogaraid, rögeszméid, amit senki más nem ért meg? (beszélgetés)
Hú, ezt ismerem, már én is itt tartottam...
De már rég leszoktam, mert rájöttem, hogy ez nem tesz jót nekem és most már gondolkodás nélkül kiadom a teregetést a 9-10 éves gyerekeknek, igaz, nincs benne köszönet, mert minden egy gumóban van. Bár a nagyobb, a 10 éves, ő igyekszik úgy csinálni, ahogy ésszerű okokból tanítottam, ezért már ha igazgatok is utána, úgy csinálom, hogy ne lássa, meg ne bántsam:)
Szóval, le lehet szokni:)
Ha vezetek és a rádióban megy egy riport, akkor a választ adó hang megszólalásáig el kell érnem az autóval (kocsi eleje) egy kiszemelt pontot. Kereszteződés, út melletti fa, vagy villanyoszlop vonala.
Ismert zenéknél is szokott ilyen lenni.
jááááááá
Úristen!
Nem vagyok egyedül...:-)
nem tudom
csak azt, hogy a pénzfeldobásról leszoktam (az iszonyat volt)
júúú
én a parkettavégződések képzeletbeli vonalához állítom :-)
(ami egyébként 45%-os szöget zár be a szekrénnyel)
míg suliba jártam, nekem is volt egy "szerencsetéglám" a járdán. ha úgy jött ki a lépésem hogy pont ráléptem, akkor "jó napom lesz". de nem ér, ha direkt számolom ki a távot.
bár ez is, mint a kéményseprőd, inkább a babona témakörbe tartozik.
Az étel mellé, mindig ott kell, hogy legyen egy pohár ital is, még akkor is ha nem iszom belőle. Amíg nincs ott mondjuk egy pohár víz is, nem kezdek el enni.
Gyűjtöm az epermintás dolgokat, ha valahol vásárolunk, és meglátok valami gyanúsat, (piros mintás valamit), odarohanok, és megnézem, nem epres-e. Nem biztos, hogy megveszem, de MEGNÉZNI MUSZÁJ.
A szárítóra a ruhákat mindig ugyanúgy teregetem ki, de a legfontosabb, hogy törölköző nem lehet elöl csak hátul,és a zokni párok egymás mellé kerüljenek.
További ajánlott fórumok:
- Ritka és furcsa nevek
- *Furcsa párok*<szójáték>
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Milyen furcsát/különlegest láttál/tapasztaltál ma?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal