Vannak olyan furcsa bogaraid, rögeszméid, amit senki más nem ért meg? (beszélgetés)
Igen.
Mozaikköveken néha csak bizonyos helyekre, vagy színekre lépek.
Gombfogás kéményseprő láttán -addig, amíg szemüveges embert együttesen nem látok számmal, hogy gondoljak valamire.
Mániákus csapelzárás, ajtóbezárás, lámpalekapcsolás.
:-D
A tejet csak felirattal felfelé nyitom ki. fejjel lefelé idegesít, nem mintha olvasgatnám :DDD
Teregetni is csak én szoktam, ha más megcsinálja, képes vagyok átpakolni, mert nem úgy vannak a ruhák, ahogy "kell" :)
teregetés?
szintén a ruhák nagysága, fajtája és színe szerint sorolva...
Nekem is vannak "bogaraim" :-)
Ha más ember hazaér este 9 körül, normális esetben lefekszik, pláne ha másnap is hajnalban kel, mint én...De én nem!!!!!
Minden nap porszívózni kell, mosni kell, minden héten ugyanazon a napon törölöm a port stb....pedig többnyire teljesen egyedül vagyok otthon.
A vajaskenyérrel azért nem foglalkozom ennyit:-)
jaja, ilyenekre gondoltam! :)
-a bögréket, csészéket csakis leborítva, jobb felé néző füllel tároljuk, nagyság vagy/és színskála szerint sorolva.
párom a mai napig röhög rajtam, amikor a szivárvány szinei szerint rendezem a kávéskészletet.
Hát... most mondja azt magamról, hogy a hölgy egy kissé bogaras? :)
Mindenkinek vannak zizijei. :)
További ajánlott fórumok:
- Ritka és furcsa nevek
- *Furcsa párok*<szójáték>
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Milyen furcsát/különlegest láttál/tapasztaltál ma?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal