Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Szia kedves Fokhagyma és a többieket is üdvözlöm!
Itt volt ma egy enyhe zivatar, de nagyrészt szikrázó napsütés és persze meleg jellemezte a napot.
Üdvözlet a Csapatnak!
Gyönyörű napsütéses idő és nyári meleg volt ma.
Most van egy kis szél, és felhők is jönnek, de eső és vihar nincs. Nem úgy, ahogy az időképen látom. Sok helyen vannak zivatarok.
Szia kedves Flipp!
Örömmel olvasom, hogy kicsit jobban vagy lelkileg és hogy mozgalmas, eredményes napod volt! A napsütés tényleg sokat javít az ember kedélyállapotán.
Érdekes lehetett az a morajlás. Nekem olyan nem rémlik, de meglehet, hogy hallottuk mi is, csak arra nem emlékszem.
Ez ma történt?
Egyszer mi is éreztünk egy enyhe rengést jópár évvel ezelőtt. Kicsit rezgett a talaj (pedig panelház 6. emeletén laktunk), meg a szekrényben kicsit kocogtak a dolgok és a csillár picit megmozdult.
Kedves Lolita!
Igen, vannak helyek, ahol eleve földrengésbiztos épületek készülnek.
Érdekes lehet az a műsor.
Jó reggelt, jó reggelt! Már odakint a nap felkelt!
Akinek még nem, szép álmokat!
Azt mondja a fáma, ha nincs főnök, cincognak az egerek?! De ez egy minta csapat! Nincs főnök, nincs cincogás!😊
Lehet, hogy én is kevesebbet fogok jönni, pláne ha kis Lucánk lassan elindul az oviba!😙🤣 A lényeg, ki a szabadba! És vajon kinek szól a "jó reggeli dal?!"
szia kedves foghagyma!nalunk nagyon eros a nap es korabban sosem hordtam napszemuveget,de miota mindegyik szememet megmutottek azota vigyazok rajuk,mint a kis angyal es 3 napszemuvegem is van,
1,a kocsiban
2,itt az iroasztalomon,mert sokat szoktam setalni a kertben es
a 3,meg tartalek.
torokorszagban mikor foldrenges volt azert volt annyi halalos aldozat,mert az epuletek nem az eloirasnak nem feleltek meg!en eltem latin amerikaban ahol szinten rengeteg foldrenges volt/ott 8 korul ami nagyon nagy megszokott,meg vulkan is van naluk/es alig csinalt az epuletekben kart,mert ott nagyon eros anyagbol/nem tudom a nevet,de lattam mikor epitettek hazat ott/.
a musornak amit nezek/ CSUCS!/ erdekessege meg,hogy amatorok termeszetesen a versenyzok,van kozottuk aki maszott mar hegyet,de vannak akik fiatalok meg sosem,50 eves koztuk a legidosebb!tenyleg erdekes es elvezetes program ezt nezni!
szia kedves csemar!koszonom szepen!a multkor meg moziban hivott a lanyom,de nem mentem,
1,nagyon messze van tolunk ez a mozi.
2,itthon a kenyelmes fotelbol szeretem nezni,mertha elalszom rajta az sem gond//elszoktam/,s igy a baratjaval ment el!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!