Van párom, de sokszor önkielégítek. Van ezzel más is így? (beszélgetés)
3. 342402de6d (válaszként erre: 1. - Gouda-man)
2012. júl. 22. 09:51
Nincs ezzel semmi gond,fogadd el.
Az másfajta öröm,mint a közös együttlét,meg van a maga "varázsa"mindkettőnek.Ha férfi lennék ugyanezt tenném én is.
2. 5674644b5d
2012. júl. 22. 09:45
Amíg nem a szex rovására megy nem kell szerintem kezelni a helyzetet.
1. gouda-man
2012. júl. 22. 09:43
Tudom, hogy ezzel a témával valószínűleg nem egyedül küzdök, de én már gyakorlatilag problémának érzem.
Az első együttlétem 18 éves koromban történt meg, de előtte azért már ismerkedtem a testem adta lehetőségekkel. Minden kapcsolatomban jó volt a szexuális életem, jelenleg is házas vagyok, és most sincs semmi kivetni való benne, csak annyi, hogy szinte minden nap kedvem van az önkielégítésre. Valakinek van valami ötlete, hogy ezt a szituációt hogyan is kezeljem ???
További ajánlott fórumok:
- Hogyan végzel önkielégítést?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?
- A párom minél jobban erőlteti a szexet, annál inkább nem megy. Van ezzel még így valaki,
- A párom sok szemétséget csinált régebben, én még nem vagyok túl ezen, így sokszor kiakadok. Mit tegyek?
- Párom egyik szülője halála után nagyon megromlott a kapcsolatunk csak ezzel foglalkozik. Próbálok még türelmes lenni, de meddig?
- Párom válla huzatot kapott. Tudtok valami házipraktikát ezzel kapcsolatban, esetleg valami borogatás használ? Köszi szépen!