Van párom, de sokszor önkielégítek. Van ezzel más is így? (beszélgetés)
Én lépnék az ürgétől az tuti...
Azért elég furcsa számomra, ha nem kívánja hogy hogy mégis orálisan feláll neki?
Ez hülyeség, ha nem kívánná az se lenne szerintem.
Persze a minden második napos orális kényesztetéssel semmi baj nem lenne, ha az ember visszakapná a visszajárót :)
Ez azért lehet, hogy erős volt egy kicsit, nem gondolod? Szerintem nem azért írta el, hogy még rúgjanak belé...
nem árt néha kicsit gondolkozni.
Tudod mit?
Én inkább kenyéren és vízen élnék, mint egy olyan férfival, aki elvárja, hogy 2 naponta térdre essek előtte és kielégítsem.
Közben egyértelműen elmondja neked, hogy undorodik a testedtől. De annyira, hogy inkább önkielégít, ...melletted !
Csináld csak nyugodtan!
Ha most nem kellesz, később még annyira sem fogsz kelleni és akkor maradsz majd magadra, amikor már tényleg a kutyának nem fogsz kelleni, még ha olyan gyakorlattal sz.psz is, mint a torkos borz!
Rájöttem: a pasidnak igaza van! Már én is undorodom tőled!
Nekem egy valami nem fér a fejembe.
Állítólag nem kíván mert van rajtad felesleg, de le.zopatni leszop.tja magát?Ezt nem értem....
Ezt mondta is, hogy nem tetszel már neki?
Szerintem inkább egy lusta f.sz, és szereti az egyoldalú dolgokat.Ez nagyon megalázó ha valaki csak magára gondol, a másikat meg nem elégíti ki...
Hú, banyek...
Hova tűnt az önbecslésed? vagy tudod, mi az? :(
Atya ég, milyen férfi az ilyen????
Egyedül élek, de inkább így mint olyannal aki kényszerít bármire is.
Sajnálom az ilyen nőt. Sajnos a környezetemben is van ilyen.
Teljesen egyetértek! :)
Nem tudom, de nekem nem is esne igazán jól, h én nem adnám viszont...
Ha valaki nem akarja az örömszerzésnek ezt a módját, rendben, a szexben semmi nem kötelező....de akkor ne is várja el! Ennyi, így korán reggel!! :DD
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy görénnyel élsz együtt.
A helyedben hagynám, hogy hadd csinálja egyedül.
Vagy megharapnám.:D
Érdekes elmélet az önzetlenségről részedről. Talán több hölgytag is erre gondol, velem együtt:
- annak a férfinak nem jár az orális gyönyör, aki azt szívből nem viszonozza.
Nincs bajom a sztoriddal, de megkérdezhetem, hogy miért csinálod?
Nem elég mennyiségileg amit otthon kapsz?
Vagy ez jobb neked, mint a pároddal?
Esetleg ezt tekinted változatosságnak?
Volt olyan pasim aki naponta 5-6x is csinálta.
Viszont egyik dologgal sem volt gond. :)
Tehát szerintem sem sok ilyen van, aki nem tud elmenni csak így.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan végzel önkielégítést?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?
- A párom minél jobban erőlteti a szexet, annál inkább nem megy. Van ezzel még így valaki,
- A párom sok szemétséget csinált régebben, én még nem vagyok túl ezen, így sokszor kiakadok. Mit tegyek?
- Párom egyik szülője halála után nagyon megromlott a kapcsolatunk csak ezzel foglalkozik. Próbálok még türelmes lenni, de meddig?
- Párom válla huzatot kapott. Tudtok valami házipraktikát ezzel kapcsolatban, esetleg valami borogatás használ? Köszi szépen!