Van köztetek, aki szokott orrmosást végezni? (tudásbázis)
Tervezek ilyet venni pont, csak előtte egy jó kozmetikust kell találnom.
Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy a kettőt egybekössem, és kedvem legyen arcot tisztítani, itt-ott mitesszereket nyomkodni, mikor épp taknyom nyálam egybefolyik, fejem szétdurran betegség miatt.
Ezen az oldalon olvastad a Használati utasításoknál olvastad?
"Ha az orr nyálkahártyája annyira duzzadt, hogy nem tud orron át lélegezni és a víz sem folyik át rajta, a kancsóval öntsön felváltva oldatot az orrnyílásaiba, és hagyja bennük mindig 5-10 másodpercig. Addig ismételje ezt az eljárást, amíg a víz át nem tud folyni."
A kannás verziót még nem próbáltam.
Amit én írtam (ClinSin), ott van egy bizonyos nyomás is, mert a palackból bele kell préselni az orrba a sóoldatot, és az viszi magával a cuccot a másikból :)
Nálunk már az egész család beszerezte a magáét, mert nagyon fogékonyak vagyunk felső légúti szarságokra.
Jesszus, ez most nekem kínos...
van aki már 20 éve napi szinten tisztítja így az orr nyálkahártyáját és orrjáratát.
Szóval, visszatérve a kérdésre, merthogy ez fontos, egyáltalán nem vicceskedés, egy elhúzódó arcüreg gyulladás miatt, van, aki mossa vele? Mert az a gondom, hogy a technika, ami szerint előre és féloldalasra döntve a fejet, egyik orrlyukon be, másikon kifolyik a víz, nálam sajnos nem megy, azaz nem folyik át valamiért, megáll az egyik orrlyukban, a másikon nem bír kifolyni. Orrpolip nincs, tehát nem tudom, mit rontunk el.
Viszont életbe vágó, mert terjed fülre, mindenhova a dolog, és a szakorvosok tehetetlenek, egyedül ez maradt, hogy ezt próbáljuk ki. Ezért kérdem, hogy aki mossa az orrát ezzel az igen, kannás, vagy kancsós technikával, ki hogy hívja, kérem segítsen. Mi a technika, amit esetleg én nem értek.
nem hülyeség,az allergiások is szoktak,de ezt a gugli is megmondja,
és nem kannából kell öblögetni,
Én a ClinSin Med öblítőjét használom, szerintem szuper!
Mi a kérdés?
amilyen a kérdés,,,,,,,,,,,,,
Natika is felbukkant,mára már sok is lesz ,
Arcgőzölés is jó megoldás erre.
Nekem egy hasonló készülékem van és arcápolás, nyálkahártya egy lépésben elvégezhető.
Szoktam tisztítani az orromat is, ahogyan kezet is mosok mindig, mikor (a városi közlekedéssel) hazaérek. Nem használok ehhez semmilyen eszközt, csak meleg vizes pzs-t.
De el tudom képzelni, hogy allergiások, vagy légúti megbetegedésekre fogékonyak ilyen lehetőségeket is megpróbálnak.
Szoktam, és szerintem van haszna.
Csak szerintem sokan nem tudják, hogy a fertőzéseket leginkább léúti úton kapjuk el.
Itt van jelentősége.
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek refluxos?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Akad, aki nem megy nyaralni köztetek?
- Van köztetek 5 hetes+5 napos (+-néhány nap) kismami?
- Van köztetek olyan, akinek hiányzik a 10 évvel ezelőtti divat?
- Van köztetek olyan, aki chatelni szokott a 3 betűs tv txt 368. oldalán?