Vampire Diaries (beszélgetés)
kruppos és asztmás is:(
De ma mindenképpen megnézem a filmet kicsit jobban van nyugodtan aludt délben és annyi jót izgist irtatok ,hogy nem bíííííííírom ki:)DD
Bocsánat, hogy hülyeséget írtam....
Én csak azt írtam le ami szerepel a wikipédiában, én hülye....
Ennek a hírnek viszont örülök, amit írtam nem 100%ra írtam. Bocsánatodért esedezem.
Ne haragudj, de jó nagy hülyeséget írtál.
Az első évad 22 részes volt, a második is annyi lesz. A 10 rész után lesz egy nagyobb szünet ahogy mindig is szokott lenni Amerikában ez pár hónap sajnos. (az első évadnál akkor volt a szünet amikor Elena felborult a kocsival és elütött valakit aki utána felkelt és közeledett felé)Na itt volt 2 hónapos szünet. Most is majd egy nagyon izgi résznél lesz vége.November 18-án vetítik Amerikábana a 10 rész és után lesz a szünet január 20-ig szerintem. Legalább is tavaly így volt csak akkor nov.19-től jan. 21-ig.
A könyvben egy egoista, beképzelt liba, aki minden pasit megkap, akit akar.
Ezért is hagytam abba az első résznél:)
én sajna nem tudtam megnézni a lányom fulladt az este:(
majd ma!!!!!!!!!!!!!!!
Állati izgi rész volt :-D :-D
Annyira jó, hogy sosem lehet tudni mi fog történni! :-) De most megint várni egy hetet.... Uff.... Azt hiszetm Katherin most az egyszer igazat mondott... Mi lesz még ebből???
Wááh, most néztem meg a 2/7-et, hát hogy ez a rész milyen durva!!! :)))
Nem mondok semmit, majd írjatok, ha láttátok:D
Én aznap mikor letöltöm az új részt töltök le hozzá feliratot is:)
A Grace klinikát nem nézem előre ,a gyilkos elméket szoktam:)
Úgy hogy a 2.évadból már csak 3 rész van.
A wikipédián 31. részt tüntetnek fel. Ez igaz is de összesen, a két évadot összeadva. Akkor én is azt hittem a második évad 31. részes. egy fenét.... A második évadba összvissz 9 rész van. A második évad eleve a 21. részel kezdődik ami a 2. évad 1 része. tehát így.
Szerintem is rossz a szinkron. Vagyis inkább furcsa az eredeti után. Én is inkább felirattal nézem:)
A vasfű...jobb verbénának.
Én is felirat nélkül szoktam nézni, mert nem bírom kivárni, míg felteszik:) De ha suttognak, vagy gyorsan beszélnek, netán egymás szavába vágnak, akkor nem értem, profi nem vagyok, ezért a feliratot is letöltöm és azzal is megnézem, amint lehet.
A szinkron nekem sem tetszik, mivel én külföldön élek, nincs magyar csatornánk és tök fura volt elsőre. A vasfűn meg röhögtem :D Mondjuk így boszorkányosabban hangzik, mint a verbéna:)
Én is a 6. résznél járok.
Akkor ezt nem értem, hogy hogy neked már csak 3 rész van hátra a 2. évadból?
Lehet én értelmeztem rosszul?
Még sehol sem adták le.
Nem lehet tudni, hány részes lesz a 2. évad.
Elene pedig lehet, hogy vámpír lesz de lehet, hogy nem. Azt mondták a forgatókönyvet írók, hogy ez még egy nyitott kérdés.
Ma pedig jön a 2/7-es rész :))
Igaz, leghamarabb csak holnap élvezhetjük.