Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Vampire Diaries (beszélgetés)
Van felirat!!! tobbi resz?? folytatodik tovabb minden csutortokon ezentul, az kb penteken vagy szombaton van fent az oldalon!
Köszi:)
Megvárom a feliratot:)
A többiről mit tudsz, mikor lesznek leadva?
szia! aha en mar megneztem :-)
holnapra lesz felirat is hozza majd :-) vagy maximum vasarnapra! [link] pusziiiii
Hahó!
Elvileg 25.-én lement a 15. rész!
Tudtok valamit róla?
Várom már ;)
Huhh de jó, h nem kell sokat várni!:))
Még 1-2 rész hátravan, tök izgi. A végén kiderül, h mki vámpír:)))
igen egyenlore, mert teli olimpia miatt szunetel, majd a kovetkezo marcius huszonvalahanyadikan lesz. de jo hir az 1. evad 22 reszbol all, es lesz 2. evadja ez mar tuti!
Megvan:))
Már a 12. rész jön. Jjajj de jóóó!
Csak 14 része van???
Holnap megpróbálom, de mobilnetem van és marha lassú :S Kész kínszenvedés kivárni, míg letölti. Még jó, h 4 darabban vannak a részek.
Irj ha sikerult, neha tul van terhelve, nem tolti le mind a mondjuk 200 megat csak x-t belole, valamiert. figyelni kell :-)
Újra le fogom tölteni, aztán meglátjuk.
Igen, valami hiányzó fájlt ír ki...Pedig teljes volt a töltés.
Szia! milyen hibat? onnan toltotted ahonnan mondtam, irtam? mert akkor nezd meg lehet hogy egy file nincs letoltve teljesen.. lehet hogy ujra kell tolteni az egyik part-ot. mast nem tudok, nem szokott rossz lenni amugy, nekem megvan az osszes resz :-)
Csajok, megnéztem 9 részt 3 nap alatt:D
Nagyon-nagyon izgi és mostmár értem, hogy Damon miért jött vissza, mert az elején nem volt érthető.
Lent van a 10. rész de valamiért nem engedi a gép kicsomagolni, valami hibát ír ki. Most mit csináljak, töltsem le újra? Nektek is volt már ilyen??
Jajj örülnék neki, ha megírnád priviben a címet! Magyar nyelvű?
Mert én németen nézem, de nem értem sajnos:S
szia
en is imadom, bar netrol toltom, nem tben nezem..:-Dkar hogy most egy honap szunet lesz benne...
szeretem én is:) de nem tv-ben nézem;)
a sorozatfüggők fórumába gyere át, ott szoktunk sorikról beszélgetni, bár nem tudom biztosan, hogy a többiek is nézik-e.
Nemrég kezdte el vetíteni az egyik német csatorna ezt a sorozatot és nekem nagyon tetszik. Ha te is láttad, gyere és beszélgessünk róla:)