Vampire Diaries (beszélgetés)
Töltsd le a gom playert, mert bizonyos lejátszók nem jók ehhez.
Guglizz rá, hamar megvan.
Sok helyre felteszik, nekem most küldte el cseperke.
Pl. a podnapisi.net-en is fent szokott lenni, vagy facebook-on kiírják a hot dog magazinosok.
gyors megfürdök és elküldöm neked csak töltsd le:)
küldöm a linket azonnal!!!
nekem smplayer van
de ha elinditod a filmet akkor felül a menüben lenni kell olyannak hogy felirat azon belül betöltés és akkor kiválasztod a letöltött feliratot majd megnyitás és a film mellé teszi és nézheted:)
Hát én ehez béna vagyok vagy nem tom...
Ott ahol leszedem nincs hozzá felirat, honnan szerezzem meg?
Én GOM playert használok, az ha van felirat hozzá, aminek ugyanaz a neve, akkor felismeri és összeteszi.
Ha nem, akkor külön kell behúzni úgy, hogy előbb a filmet és rögtön lepauzálod, rá a felirat és már jó is lesz:)
Ti hogy csináljátok a feliratot???
:-S Eddig mindig anélkül néztem és hát egy csomó mindent nem értek bár azért beszélek angolul!
Egyszerűen nem teszi hozzá vagy nem tom...
Bsplayerrel szoktam nézni.
Amúgy jó volt nagoyn a rész! Ahhhh megtudok őrülni Damon szemeiért :-D
Feliratot találtál a 10eshez?
Nézem az előzetest. :-)
Én is nézem a második évadot, csak most december elejéig szünetel, de ezt már tárgyaltátok.
Pöttyet sorozat függő vagyok és bajban vagyok, mert a hétből most kiesik négy nap.
Szerdán a Housenak lett vége, pénteken meg a VN-nek. :-(
Igen én is így gondolom, csak fura volt, hogy volt egy sorozat mix reklám, amibe a dr.House-Született feleségek-valami nyomozós és a VN volt.
De az is lehet nem a tv2-n láttam, hanem valami Cool-on vagy nem is tudom.
Más nincs kivárunk... :-(
Sziasztok!
Nincs infótok arról, hogy a második évadot mikor kezdik játszani nálunk?
Láttam egy reklámot, TV2-n, ők reklámozták valamelyiket, de nem tudom, hogy az első vagy második évad volt e.
Született feleségek és talán House sorozat mix volt.
Lehet összekeverem.
Köszi előre is!
Ehh baxxák meg:D
Mondjuk a szünet 9.-e utána még okés vmilyen szinten, mert lesz karácsony meg szilveszter és elfoglalja magát az ember.