Vampire Diaries (beszélgetés)
Nagyon sajnáltam Damont a 2. évad elején...:S
Remélem azért a végére ő is megtalálja a boldogságot. És mindenki más is:)
Bizony!:)
Nagyon tetszik a karaktere!
Stefan-é kicsit unalmasabb,de azért ő jobban tetszik:)
Na meg ahogy forgatja őket :-D na meg úgy minden! Imádom. Eleinte Stefan tetszett de mostmár 100% Damon.
Az még semmi, de legalább van mire. Nekem már csak 3 rész van hátra... Nem tudom, hogy az lesz-e az utolsó, lesz-e 3. évad! Jó lenne ha lenne de szerintem nem lesz :-(
Azért a rossz fiú is már elég jó fiú lesz egy idő után:-)
nekem meg Damon tetszik huhh azok a szemek:):)
Nekem csak az tetszik, ahogy a szerepét eljátsza. Nagyon jó színésznek tartom.
Stefan jobb pasi:P
Igen ez rossz. Most a Kaliforgiával vagyok igy. 4 nap alatt 3 évadot néztem meg,mondanom se kell,hogy este 8 után kezdtem el nézni őket mikor a gyerek elaludt. Most meg semmi. De igy voltam a 24-el, a Dexterrel, Született feleségekkel is.
Ráadásul annyira intenzíven néztem,hogy most utálok 1 hetet várni.
Nem tudom, mit szeretnek a csajok Damon-ban... Abszolút nem szimpatikus karakter, túl sokat gyilkol, bár a poénjai jók.
Ennek ellenére nem való Elenához, Katherine-nel sokkal jobb párost alkotnának.
A Holdfény szerintem eléggé béna... Mondjuk nekem a True blood sem tetszett.
Csajok! A Holdfény milyen? az is jó?
Én is két éjszaka alatt néztem végig az első évadot, most meg majd bele őrülök, mikor lesz mindig péntek ,hogy letöltsem a legfrissebb részt:)
Jajjj, akkor te is úgy jársz majd mint én :-) a 6. után várnod kell egy kicsit mert még az amcsiknál a 7.et csak 28-án adják majd le.
Én egy este alatt néztem végig az első évadot, totál rákattanatm,eszméletlen fordulatos és izgalmas. Most a 2.évad 5. résznél tartok, de IMÁDOM!!!
Olyan szinten nem lehet arra számítani, hogy mi fog történni, hogy az hihetetlen. Szerintem ennél jobban egy sorozatot nem lehetett volna kitalálni.
Nekem már csak 3 rész van hátra belőle. Az elmúlt 1 napba megnéztem vagy 12 részt :-S
Én is szeretem alig várom a következő részt, viszont
másodszor már nem érdekel, tehát amikor a tévében megy akkor elkapcsolok róla.
Az bánom, hogy Elena nem Damonnal jött össze, ő sokkal jobb fej mint Stefan, és persze helyesebb is.Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak majd ki belőle, mert ez az első olyan sorozat ahol sejteni sem lehet, hogy mi lesz benne. Fogalmam sincs, hogy mi lehet Kathrine célja.
Akkor az csak te vagy. Én imádom :-D
Nálad is megtörtént??? :-)
Szerintetek mi lesz a holdkővel?
Mi fog történni a további részekben?
Igen, de az biztos, hogy előbb utóbb végzett volna a vámpírokkal. Vagy legalább is újra próbálkozott volna.
Sziasztok!
Én már elég sok vámpíros könyvet olvastam (twilight-sorozat, éjszaka háza, cat és bones, vámpírakadémia....), de nekem a vámpírnaplók könyv formájában egyszerűen nem jött be.Filmként sokkal izgalmasabb, sőt a karakterek is teljesen mások...
úgyhogy én csak a tévében nézem, de így nagyon jó. izgalmas.
Én is sajnálom Mason-t, nem volt rossz ember! Meg aztán eléggé sármos is volt:)))
én is :)
Kíváncsi leszek Caroline-ra és az anyjára!!!!!!!!
Jó sorozat, más mint a többi. Nem nézem született feleségeket, de állítólag kicsit ahhoz is hasonlít.