Vallomások (beszélgetés)
Az exembe voltam szerelmes, de randiztam egy másik pasival. Közben felbukkant az exem és lefeküdtem vele...egyszer, kétszer, többször. Kezdtem viszont megkedvelni a másik pasit. Sajnos kiderült az exemmel történő szex. Ex lelépett, új pasi megutált..
Ezen azért nem lepődsz meg ugye? :-)
"Az exembe voltam szerelmes, de randiztam egy másik pasival. Közben felbukkant az exem és lefeküdtem vele...egyszer, kétszer, többször. Kezdtem viszont megkedvelni a másik pasit. Sajnos kiderült az exemmel történő szex. Ex lelépett, új pasi megutált.."
Mégis mit vártál?:)))
Az exembe voltam szerelmes, de randiztam egy másik pasival. Közben felbukkant az exem és lefeküdtem vele...egyszer, kétszer, többször. Kezdtem viszont megkedvelni a másik pasit. Sajnos kiderült az exemmel történő szex. Ex lelépett, új pasi megutált..
Két szék közül a pad alá :D Jó van az. Majd csak jön egy másik hülye, aztán könnyebb lesz kilábalni az egészből. :D
'Felizgat, ha a szívemet hallgatják, tapintják, érzik. Még az orvosi vizsgálat is. Nagyon kínos, nem vallom be senkinek.'
Engem is felizgat ha a mellemet taperolják, nem vagy vele egyedül :D
"A "szekunder szégyenérzet" szókapcsolattal ki lehet kergetni a világból!"
Miért? Túl gyakran érzed,vagy túl ritkán?
Felizgat, ha a szívemet hallgatják, tapintják, érzik. Még az orvosi vizsgálat is. Nagyon kínos, nem vallom be senkinek.
Engem meg a munkásruhás fenék. Nem vagyunk egyformák 😂😉
"A "szekunder szégyenérzet" szókapcsolattal ki lehet kergetni a világból."
Szólj, amikor indulsz. Futok veled. 🤢🤮
"Úgy gondolom, a facebook nélkül boldogabb lenne az emberiség."
Nem a facebook hibás, hanem az emberek hülyesége. Egy jó eszközt idióta módon használnak. Tisztelet a kevés kivételnek.
"Úgy gondolom, a facebook nélkül boldogabb lenne az emberiség."
ja..nem lenne járvány, megszűnne az éhezés, nem lennének háborúk... grat.
"Felizgat, ha a szívemet hallgatják, tapintják, érzik. Még az orvosi vizsgálat is. Nagyon kínos, nem vallom be senkinek."
De jó lenne, ha ilyen könnyen gyógyulnának a betegek! Infarktusa volt? Tüdőembóliája? Meghallgatom a mellkasát és máris jobban van.
Kezdem az hinni elszabadultak errefelé is azok az emberek akik mindent jobban tudnak és számukra semmi sem igaz...
Itt mindig is így volt ezért kell keveset fórumozni.😄😉
"Számomra azért kell a Facebook, mert érzem nem vagyunk jól meg a párommal. Viszont mikor kiteszek családi képet és mindenki dicsér, hogy mennyire szépek vagyunk, akkor megnyugszik a lelkem."
Nekem pont nem nyugodna meg a lelkem attól, hogy csak cukormáz az egész és marhára semmi nem igaz belőle...Nagy lufit hazudni. Ettől megnyugszik a lelke bárkinek is? Kétlem.
"Csak segítséget szerettem volna itt kapni de most én vagyok a hibás, soha többé nem kérek már segítséget..."
Senki nem írt olyat, hogy te vagy a hibás. Többen feltettek kérdéseket, válaszokat nem adtál, ebből néhányan arra következtettek, hogy nem kerek a történet. Menj pszichológushoz, mert egyedül nem fogsz tudni túllépni ezen.
A munkatársaid közül valakinek tudnia kell a történtekről, hiszen ott voltak. Velük sem tudsz beszélni?
Sajnálom, nagyon rossz lehet neked, de ne hagyd annyiba, keress fel egy kineziológust, ott beszélned sem kell, az izmaid válaszolnak helyetted.
Ma meghívott a sarki rétesházba a srác, akinek vittem a levesemből! :)
tök jó :) :)
Csak segítséget szerettem volna itt kapni de most én vagyok a hibás, soha többé nem kérek már segítséget...
Ühüm, a segítő szándékúakat szelektálta az agyad úgy látszik.
Csak segítséget szerettem volna itt kapni de most én vagyok a hibás, soha többé nem kérek már segítséget...
Sajnálom, együttérzek veled
Utálom, hogy egy wifit használok a lakótársaimmal. Ha ők korlátozásra kerülnek egy oldalon, én is...😠
Vegyél olyan csomagot a mobilodra, amelyikhez korlátlan internet van. Problem solved 🙃