Vallomások (beszélgetés)
"Több évig csalt a párom, de semmit sem vettem észre."
Bravó! Ha nincsenek fizikai jelek, akkor csak 6. (vagy annál több) érzékkel lehet kinyomozni! Még egy álom is segíthet!
"Ma tudtam életemben először elektronikusan leadni, tök egyedül SZJA bevallást és sikerült!"
Egyszerű Ügyfélkapu kell hozzá! Másból nem áll, csak ellenőrzésből és jóváhagyásból. Szerintem tök jó dolog!
"Csak segítséget szerettem volna itt kapni de most én vagyok a hibás, soha többé nem kérek már segítséget..."
Rossz helyen voltál, rossz időben! Ettől még kérhetsz máskor, mástól segítséget!
"Kedvelek egy férfit és azt sem bánnám, ha csak szex lenne közöttünk nem párkapcsolat. Egyedülállóak vagyunk mind ketten, de nem tudom ő kedvel -e engem."
Kommunikatívak vagytok egymással? Mert úgy gyorsan áthidalható lenne a probléma! 🌉
"A páromnak nálam 10 évvel idősebb nő kellett."
Általában 10 évvel fiatalabb szokott kelleni!
Ezt is kell tudni értékelni! 😄
"Számomra azért kell a Facebook..."
😽
"Ha szeretek valakit, tudja. Nem kell kényszeresen leírnom az internetre, hogy mindenki lássa."
Nem kell hogy mindenki lássa, de olykor leírhatom! 🙂
"Úgy gondolom, a facebook nélkül boldogabb lenne az emberiség."
Az emberiség megrontója (bizonyos értelemben)!
Én az MSN-t gyászolom! Az volt az "örök" favorit!
"Mostanában nem mindig cserélek alsóneműt napi szinten. De! a tisztasági betétet gyakran. Melózni nem járok. Tudom kukorica. Végeztek statisztikai felmérést. Meglepődnétek, hogy mik vannak. Persze, ha lehet hinni az adathalmaznak."
Mivel kapcsolatosan végeztek felmérést?
Ne akarjál már meggyőzni, hogy a min. napi fehérneműcsere egészségtelen!:)
Persze, ki-ki a saját higiéniai elvárása szerint... Neked ilyen igényeid vannak. (férfi ért már hozzád?:))
"Néha 2 napig hordok egy bugyit."
Mi a ...?? Ez, ez most...ahh, blööööe!!😱🤯🤢🤮
Ha, ez igaz, legközelebb tartsd magadban!
"Néha 2 napig hordok egy bugyit"
Fújjj!! 🤮
"Ma tudtam életemben először elektronikusan leadni, tök egyedül SZJA bevallást és sikerült!"
Ma??? SZJA-t???
"Tegnap összevesztem a nejemmel, úgyhogy kimentem a konyhába és erősen rácsavartam az összes befőttesüveg tetejét, hogy később a segítségemet kérje és legyen okunk kibékülni"
--------------
Régi, de legalább aranyos. Ilyeneket írjatok :)
Hát nem tudom...
Én inkább a rossz választásra gondolok...