Vallomások (beszélgetés)
nekem is rosszul esett,kicsit többe került,mint a bicikli.
Ismerem ezt a problémát is. Vagyis hasonlót. A családban rövid időn belül három defektet kapott a bicikli.
Utólag már röhejes. De akkor... :D
egymás után romlott el a hűtő,a mosógép,meg még két valami.
Minden szar. Ennyit tudok mára.
Szeeintem, mind ismerjük ezt az érzést. Nyugi, lesz jobb is!
"Minden szar. Ennyit tudok mára."
Ezt néha én is megállapítom. Pláne, amikor egyszerre romlik el az autó, a fűnyíró, kiég háron helyen három izzó, kitörik a szék lába és a többi és a többi...
Csak találgatok. Lényegében a szexuális vágyról szólt a dolog. Lehet, hogy a nem egészen egészséges táplálkozás miatt nem úgy működik a szervezet ahogyan kellene.
Értelmes dolgokra is lehet használni a facét. Nem kell rajta lógni nonstop.
Legalább egy éve töröltem a Facebookomat!Még csak eszembe sem jut.Hogy nem tudnak nélküle élni.Nem értem! ☺️
Ma valahogy csak eszedbe jutott :-)
háttöö...vírus van média nélkül is. hogy mit kommunikálnak, az más kérdés. viszont a kiírás a fb-ra vonatkozott.
Legalább egy éve töröltem a Facebookomat!Még csak eszembe sem jut.Hogy nem tudnak nélküle élni.Nem értem! ☺️
Taníts, Mester!😌🙏
... szeretem a hoxát :) :) annyi mindent tanulok itt :) :D pl : Fő vagyok szukásodva :D 2 : puncimágnes ... van még több is csak most lemerült az elem :) :) bennem :D
Emberes vagy inkább kanos feladat :)
Én 17 évig próbáltam esélyt és megoldást találni....Nem sikerült.De úgy gondolom,ez nem volt elveszett idő,mert megértem később,bár nem azt terveztem,hogy a fiaim elvált szülők gyermekei legyenek.
A párkapcsolatok elején sokan együtt,egyirányban haladnak,de azt később a szürke hétköznapok kikezdik.Az későbbiekben a partnerek nem egyformák "fejlődnek" veszik az akadályokat,a konfliktusokat nem tudják egyformán kezelni,pedig akkor ismerjük meg egymást igazán.Van akik azonban egyből a kiutat a válásban látják.Szinte "elmenekülnek" egyből.Aztán vannak akik úgy gondolják,hogy feladva egyéniségüket ,maximálisan alkalmazkodnak társukhoz,gondolják ezzel elkerülhetik a konfliktusokat.Ám tudjuk,ez csak átmeneti megoldásnak látszik,legbelül a lélekben rosszabb a helyzet.
És emiatt rosszak a kapcsolatok?
Sok mérget eszünk és másképp működik a szervezetünk?
(Nem tudom, kérdezem. Lehetséges...)
Milyen rövid időre? 😊
Adjon 30-40 évre :)
Néha hihetetlennek tűnik nekem is...
Köszönöm...A sors elvett és úgy döntött,hogy ad még nekem esélyt arra a rövid időre.Remélem én is tudok még adni...családomnak,páromnak.
Ha így érzed, akkor biztos meg is érdemled. 😊
Látszik, hogy csak úgy ragyogsz.
Kívánom, hogy maradjon is így örökre. -vagy amíg szeretnéd.
Akkor kellett volna rendbe hozni !
Kicsi szomorkás ,de én most vagyok érzelmileg a legboldogabb.Megkaptam amit megérdemeltem,ahogy a reklám mondja" mert megérdemlem".
Ez rossz helyre ment, ugye?
"A gyerek fogantatása után a férjem 2 évig hozzám sem ért. Eltelt még 10 év mire elváltam rőle. Bár előbb tettem volna!!!"
Valami nagy gáz van manapság a kapcsolatokban. Vajon miért házasodnak össze?
Ha jól tudom ezt így Cyla mondta. Nem magától ilyen laza.
Ezt én sem értettem mit akar lelkizni, mert szukásodásra csak "bakszni kék"
"Szeretnéd tudni, hogy megcsal a párod?"
További ajánlott fórumok: