Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vallomások fórum

Vallomások (beszélgetés)

29337. michelle.r (válaszként erre: 29317. - Epresturmix)
2020. okt. 4. 17:23
Nyugodjál a ptsába, majd amikor lesznek gyerekeid, akkor meg azt fogják mondani, hogy azért vagy vékony és izmos, mert magaddal foglalkozol a gyerek helyett. 🤣
29336. michelle.r (válaszként erre: 29311. - Timycat)
2020. okt. 4. 17:19
Sose értettem, hogy miért készül 34-től 50-ig ugyanaz a fazon. Ami 38-40, esetleg 42-ben még csinos, az nagyobb méretben nem. Néha közel olyan széles, mint amilyen hosszú. Nem lenne elegánsabb ugyanabból az anyagból egy hasonló, de olyan szabály, ami a nagyobbaknak is jól áll?
2020. okt. 4. 17:08
Bevallom, nem néztem a képeidet. Már látom. Az ilyen felsőket én is bírom. Egyszínű, pamut, nem mélyen dekoltált. :)
29334. Channa* (válaszként erre: 29333. - Epresturmix)
2020. okt. 4. 17:06

Én se teszem ki:D

De vannak v kivágásos felsőim és mélyebben dekoltátak is, de azok csak annyira, hogy az arányaimat korrigálja. A nagy vállaim miatt nem árt egy kis nyújtás nyak résznél. Ja, a kirakott képemen látszik is, hogy mennyire teszem ki;)

29333. Epresturmix (válaszként erre: 29327. - Channa*)
2020. okt. 4. 16:50

Utálom a melleimet mutogatni. Párom minden egyes alkalommal nyúz, hogy vegyek már olyan felsőket amikben kiteszem őket. Nem és nem. Már rég nem. De nem azért, egy jó melltartóval jól néznek ki, de szeretek elvegyülni, szeretem ha észrevêtlen vagyok, nem is keresem a lehetőséget arra, hogy bárki megnézzen. Valami elromlott, vagy megjavult bennem. Nem tudom. :)

Tegnap mentünk az utcán. Egy 6 éves körüli kislány ujjal rám mutatott és nyeherêszett. Na mondom, de jó, ennyire látszik, hogy nem aludtam?

Később leesett, hogy a mikiegeres pólómra mutatott. Megnyugodtam. :)

29332. 7454c77428 (válaszként erre: 29323. - 8d00a82c06)
2020. okt. 4. 16:49
várd ki a végét,rám is azt mondták fiatal koromban.elől ugyan most is léc vagyok,a derekamat kivéve,hátul nem annyira.de már ki a fenét érdekel.a lényeg az utolsó mondat.
29331. Channa*
2020. okt. 4. 16:31

"Szinte minden hónap másfél hét táppénz, mert a gyerek köhög😞 veszélyben a melóhelyem és pénzem is alig van. Nagyon kivagyok lelkileg már."

Miért köhög a gyerek? Nem tud adni a doki igazolást, hogy ez nem korona, nem más, hanem allergia?

29330. Channa*
2020. okt. 4. 16:30

"Még soha nem mondták nekem, hogy minden rendben lesz. Néha ez is segít, ha hallja az ember."

Minden rendben lesz! Bár nem hallod csak olvasod, de úgy lesz!

29329. Channa* (válaszként erre: 29320. - 8393f36701)
2020. okt. 4. 16:27
És remélem korlátoznak is!
29328. globus
2020. okt. 4. 16:25
Jó kifogás szakításra.
29327. Channa* (válaszként erre: 29320. - 8393f36701)
2020. okt. 4. 16:18

Ja, olvastam mielőtt törölték.

Te írsz rólam bármit? Menj a mellplasztika fórumba, mert már tudom, hogy miért zavar, ha én 50+ként kitehetem a szép ciciket:DDDD

C kosár! Tudod! Ezen nincs mit takargatni:DDD

29326. mignon11
2020. okt. 4. 16:13
Nyáron minden gond nélkül talalkozhattak
29325. Channa*
2020. okt. 4. 16:03

Én mindig azt gondolom magamról, hogy az alkatom miatt is, meg egyébként is fiús vagyok, és amikor a gerincbajom kínoz, akkor jövök rá, hogy még sem, mert nem tud a csípőm úgy mozogni, ahogy kellene. Akkor jellemzően úgy megyek, mint egy robot;)

Ja, a fejem az mindig kritizálható volt nekem is, de ez van. Még én is nevetgélek magamon. Nem rég küldött egy volt osztálytársam képeket rólunk, amin úgy 15-16 évesek voltunk. Bármikor megnézem röhögnöm kell:DDDD A felfújt képem, és az akkor azt gondolt jó frizurám és cuccom miatt:DDDD

Most meg már csak akkor nézek tükörbe, ha muszáj:S

29324. Epresturmix (válaszként erre: 29322. - Channa*)
2020. okt. 4. 15:50

Én azt nem értem mi a franc közük van hozzá? Nekem ez olyan, mint amikor megkêrdezik mennyit keresek? Majd ha akarok beszélek róla, de addig ne fárasszanak már ezzel!

Igen, betegség, műtétek után nekem is sokat változott a testem. Leginkább a cicim. Bementem kedden, feszes, peckes, kijöttem 4 nap múlva, leeresztettek. :O

Ez mitől van?

29323. 8d00a82c06 (válaszként erre: 29323. - Channa*)
2020. okt. 4. 15:39

Én elöl deszka hátul léc, gerincbajom miatt nem vagyok kecses. A fejem is kritizálható.

De egész jól érzem magam így. 😂

29322. Channa* (válaszként erre: 29317. - Epresturmix)
2020. okt. 4. 14:17

Ez annyira jellemző;)

Ha beteg vagyok, akkor fogyok, és történt ez már többször és elég látványosak jellemzően a súlyvesztéseim.

Hiába tudják, hogy beteg vagyok, az első reakció az, hogy nincs mit enned? Ideges vagy? Direkt fogyózol?

29321. 9b10f3d7ff
2020. okt. 4. 14:12

7 hónapja nem láttuk egymást (vírus, home office). Csak a hangja maradt. De már az se. Egyedül ünneplem a nem létező évfordulónkat.

Ezt nem értem, az utcára szabad menni, moziba, étterembe is, parkokba meg főleg szabad. akinek nem adatik meg az otthoni munka, azok mehetnek kijárásipapír nélkül is , tehát itt nem a vírus a gond az 100%.

Ha külföldön él az is megoldható lett volna egy találkozóerejéig, egy nem, ha börtönben van. Ők tényleg nem találkozhatnak a rokonaikkal, szerelmükkel.

29320. 8393f36701 (válaszként erre: 29315. - Epresturmix)
2020. okt. 4. 13:00

Semmilyen vita nincs, de Channaval egy kicsit elszaladt a lo.

Felnött letere lecsimpanzozza a vekony nöket meg hasonlo kijelenteseket tesz, csak azert mert ö nem ebbe a kategoriaba tartozik.

Akkor en atlagos testalkatukent irjam azt, hogy:

Jajj azok a 120 kilos dagadt dömperek be se fernek az ajton, menni se tudnak a sok hàjtol, 5 perc utan izzadnak es olyan büdösek, mint a disznok???

Ja, hogy ez mar banto lenne, csak forditott esetben szabad ilyeneket irni?

En se vekonyat, se köveret nem itelek, mert nem tudhatjuk, hogy ki mi miatt olyan, amilyen.

29319. 8393f36701 (válaszként erre: 29319. - Channa*)
2020. okt. 4. 12:52

En nem soroltam magam semmilyen kategoriaba, vekony vagyok, de van rajtam mit fogni.

Es magamat mint peldat emlitettem, hogy nem mindenki a vekony nökre bukik.

A kifejezest 'ha mar raneznek az etelre es meghiznak' szimbolikusan ertettem, nem szo szerint 🤦🏻‍♀️

Az, hogy valaki SOVANY vagy VEKONY, nen ugyanaz!

'

Vannak a csinos vékony nők és vannak a nem csinos vékony nők, ahogy vannak csinos teltek, csinos kövérek és vannak nem csinos teltek és nem csinos kövérek, ahogy a nálam normál alkatúak között is vannak nem csinosak és vannak csinosak.'

Teljesen magad ellen beszelsz.

'Manapság a vékony nőkre élből azt mondják, hogy gyönyörű, pedig nem. A legtöbb még csak csinos sem, nemhogy gyönyörű. Soknak a mozgása olyan, mint egy csimpánznak, a nőt nyomokban sem tartalmazza a kinézetük. Formátlanok, azaz deszkák, vagy mint egy seprű, amire felakasztottuk a ruhánkat.'

Nem kivanok vitatkozni veled, mert szerintem ez a ket teljesen ellentetes allitasod magaert beszel.

29318. K-né Zsóka (válaszként erre: 29313. - Hpetra22)
2020. okt. 4. 12:23
Pontosan, neked több ész jutott, de vigyázz rá el ne veszítsd, mert tudod, ebben az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet, és a szar, hogy meg is történik :). Két vesszőt tettem szándékosan rossz helyre, lássuk ki csap le rá, bizonyítva, hogy igaz a kiírás.
2020. okt. 4. 12:16

Amúgy amíg vékony voltam azt mondták, biztosan nincs mit ennem. Most meg túl sokat zabálok, szerintük. 🤣

Az fel sem merült senkiben, hogy amikor vékony voltam, ideget ettem, de azt nem keveset, most meg rendes ételt. :D

29316. Channa* (válaszként erre: 29314. - Timycat)
2020. okt. 4. 12:15
Hát persze, hogy nem minden testesebb nő nőies, ezt nem is állítom, csak annyit, hogy a vékonyság<>gyönyörűséggel, mert ahhoz, hogy gyönyörű legyen valaki más is kell;)
29315. Epresturmix (válaszként erre: 29312. - 8393f36701)
2020. okt. 4. 12:14

Ezt a témát én vetettem fel, és nem szeretném ha emiatt balhé lenne. Nyugi. Mindenkinek. Senki sem féltékeny, meg mittudomén. Kérlek, ne veszekedjetek! :)

Mindkét oldalon voltam. Én személy szerint a tapasztalatomat írtam le, osztottam meg veletek. De balhét nem akarok. Oksi? :)

29314. timycat
2020. okt. 4. 11:45

Egy nő nem az alakjától lesz nő vagy nőies.

Ezt most kiélezted a vékonyakra, mintha minden testes vagy duci nő hattyú kecsességgel mozogna és világ szép ábrázata lenne.

Azt azért tisztázzuk, hogy egy toka, behízott szem bármilyen arcot tönkre tud vágni és általában nem a vékonyakon helyezkedik el.

Írom mindezt úgy hogy nem vagyok én sem "seprűnyél" alakú.

29313. hpetra22
2020. okt. 4. 11:34

"Bevallom ,csak ámuldozok! Helyénvaló a mondás ,miszerint helyesen lett az ész elosztva, mert mindenki megvan győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott :)"

Hát ezen jól mulattam. Köszi szépen! Abban biztos vagyok, hogy a vallomástevőnél nekem több jutott, mert tudom használni a szóközt a vesszők környékén :D :D :D :D

29312. 8393f36701
2020. okt. 4. 11:29

Jezusom, hogy tudsz egy ilyen dolgon ennyire fennakadni?

Mindenkinek mas a szep.

Engem meg azert pattintottak le, mert hogy nem vagyok husis.

Van mit fogni rajtam, de meg mindig a vekony kategoriaba tartozom.

Basszus, nehogy mar egy 100 kilos nö legyen az ideal, mert ilyen sulynal mar igenis elöjönnek az egeszsegügyi problemak.

Az egesz szövegedböl az irigyseg meg a feltekenyseg ömlik.

Egyebkent elfelejtetted a genetikat is. Valaki ehet napi 4000 kaloriat , megse hizik, valaki meg ranez a csokira, es mar attol felszedett 3 kilot

29311. timycat
2020. okt. 4. 11:20

De a psziché/tudatalatti vagy bármi mégsem így működik.

Az egyik ruhaboltos ismerős a facebookon mindig a barátnőin, vásárlóin fotózta be a ruhákat. Voltak teltkarcsúak, vékonyak, ducik vegyesen. Hétköznapi nők.

Azt vette észre hogy a vékonyakon, fiatalokon fotózott ruhák jobban mennek.

Azt tudni kell hogy ő minden méretet árul, nála nagy méretben is megtalálható minden.

Van egy csodaszép 20-21 éves lánya, szép az arca, gyönyörű a bőre, jó az alakja. Tényleg az a típus, akin minden jól áll akkor is ha épp az ágyból pattan ki.

Mióta csak rajta fotózza be a ruhákat, megnőtt a bolt forgalma. Nem csak a pici méretben, az összesben. A ducik is úgy mennek vásárolni, hogy őket az a ruha érdekli, ami a B-n volt csak nagyobb méretben.

Jobban felkelti az érdeklődést ugyanaz a ruha ha egy tökéletes testen látod, mint hogy hát van itt a modellen 1-2 hurka, de jó a ruha, viszonylag elfedi.

2020. okt. 4. 10:45

Igen. Erre gondoltam.

Egy nádszál csajra, ha felvesz egy farmert pólóval, ó de csinos vagy!

Én aki pocakos, vastagabb a combja, ízlésesen felöltözve, jó sminkkel, hajjal: te most hîztál kicsit ugye? Köszi, hogy észrevetted! Ezt is! 😉

2020. okt. 4. 10:39
Oké. ;)
29308. michelle.r
2020. okt. 4. 10:37

"Még soha nem mondták nekem,hogy minden rendben lesz.Néha ez is segít,ha hallja az ember."

Na, akkor most nyisd ki a füleidet: nyugi, minden rendben lesz. Minden úgy történik, ahogy neked a legjobb. 😇

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook