Vallomások (beszélgetés)
:DDDD
Én még arra lennék kíváncsi, hogy ezek után ágyba bújt vele? Vagy menekülőre fogta a figurát?
A kérdést sem értem. Viszont ezt most rosszindulatúra veszem.
Képzeld egy orvoshoz betegek járnak.
Idén volt. Papa körzetében legalább is.
Most is van valami "takonykór", gondolom a szokásos.
De nyilván a kézmosás, maszk, távolságtartás nem csak koronavírus specifikus, hanem a többi vírus, baci sem tud úgy terjedni.
"A párom ruhájának női parfüm illata van."
A tiedét használta.
Tél végén azért volt az is, csak aztán a korona miatt mindenki elfelejtkezett róla.
"Mindjárt indulok a dohányzóba. Kíváncsi vagyok, összefutok-e a fekete pólóssal. Viszont a vörös szörnyeteggel nem akarok! De ha mégis sikerül, akkor már nincs visszaút. El kell szívnom vele egy cigit."
Milyen univerzumban számít vallomásnak ez a szánalmas folytatásos regény? Nyiss egy naplót és szórakoztasd ott a rajongóidat - már ha vannak.
Majd kiugrott egy fickó szeme a buszon, úgy nézett egy cicababát. Mindene mű volt, és tele volt szatyrokkal, gondolom épp "bevásárolt". Ez kell a mai pasiknak? Nem tudom, hogy elkeseredjek vagy örüljek, hogy én nem vagyok mű?
ezen mindig röhögök egy jót,sose figyelem ki kit néz vagy bámul,ugyan kit érdekel,még akkor se izgat,ha észreveszem
meg mindene mű..és? nem az ő dolga?
ha téged ez ennyire zavar,neked önértékelési problémáid vannak,ezen kellene gondolkozni .
Biztos téged is megnéznek,csak ha magadra figyelnél mások helyett akkor talán észre is vennéd ....
Na, gyerekek, most már teljesen össze vagyok zavarodva! :D
Egyébként, ahogyan olvasom, ez a koronavírus olyan mint a kártyában a Joker. Bármelyik vírust vagy bacit tudja helyettesíteni. :D
Most akkor busszal mentél, vagy kocsival? :D
Pedig nagyon hasonlított rád, esküdni mertem volna, hogy te vagy. A pasi meg egész jól nézett ki, neked is a fekete kreol pasik jönnek be?
Ég a fülem, valaki szid:(
Lehet a maszk zsinórja a ludas. :)
Egyetértek veled.
Megnézi, esztétikai élmény. Kb. 10 perc és elfelejti. :)
"Ez egy víruscsalád, 3s mint olyan, többesszámban írandó."
Nem tudtam, de köszönöm az infót!
A 3s-es problémát nem értem, szeretném érteni.
Hiszed, nem hiszed, jobban megvagyok a nőkkel mint a férjfiakkal.
Hát, ami azt illeti, nem sokszor használtam életemben gumát, de nem is forszírozta kevés számú partnerem egyike sem. Ha lett volna ilyen (ugye utólagosan könnyen beszél az ember) bizonyára megtettem volna.
Majd kiugrott egy fickó szeme a buszon, úgy nézett egy cicababát. Mindene mű volt, és tele volt szatyrokkal, gondolom épp "bevásárolt". Ez kell a mai pasiknak? Nem tudom, hogy elkeseredjek vagy örüljek, hogy én nem vagyok mű?
És, miért ne nézhetné? Azzal, hogy bámulja nem árt senkinek.
Megszerettem a maszkot, simán elmegyek mindenki mellett úgy, hogy nem ismernek fel, így legalább nem kell kényszer beszélgetnem senkivel. Maszk fel, fej lehajt, tökéletes álca. :)
Érdekes, nekem pont ellenkező a tapasztalatom, a maszk ellenére minden ismerősömet simán felismerem és ők is engem. Legalábbis így tűnik.