Vallomások (beszélgetés)
Ma nagyon durva dolog történt. Szürke pólót vett fel. Pedig mindig feketében van. Ezzel a lift előtt szembesültem.
Szólítsd már le, és akkor nem kell a pólót keresni minden nap
"Ma nagyon durva dolog történt. Szürke pólót vett fel. Pedig mindig feketében van. Ezzel a lift előtt szembesültem."
Jó, elfogadom, hogy minden liftes sztori és pólócsere drámai kell, hogy legyen 😘
Várom a folytatást!:)
Úgy tűnik...
De nagyon idegesítő.
Egyes nők tényleg ennyire egyszerűek?
"Ma nagyon durva dolog történt. Szürke pólót vett fel. Pedig mindig feketében van. Ezzel a lift előtt szembesültem."
Atya-gatya! 😱
Van akinek több pólója is van?
Szerintem körkötőtűt vegyél, azzal könnyebb, mint két pálcával kalamolni 😂
És vegyél egy olcsó fonalat, azon gyakorolhatsz. Én diákkoromban sokat kötöttem. Tavaly megláttam a pinteresten egy sálat, gondltam kipróbálom. Nem lehet elfelejteni. Ezt itt: [link]
Sajnos nem az igaz, mert fémgombokat tettem rá, és nem ilyen átszúrtat, ráadásul eggyel többet is. Le kell cserélni, mert nehezek is, és össze is kocognak, ami elég idegesítő a füledtől néhány centire.
És még csak nem is plusz idő, mert ha leülök egy filmet megnézni, kötök. Ha nem ülök, tornázom, vagy a sífutógépen gyötrődöm 😎
És olyan jó érzés tudni, hogy én csináltam.
Klassz, hogy tudsz varrni, én pedig olyan sokszor jól jönne. Pl. jelmezkészítésnél. 🤗
"Tök jó színű fonalakat találtam itt a neten. Kasmír utánzatok. Ilyenkor bánom hogy iskolás koromban a kötőszakkör helyett a sportot választottam. Most megtudnám kötni magamnak a sapka-sálat, de sajna nem tudom. :( :( :("
Dehogynem tudod. Ha az alapok megvannak, csak egy jó leírás kell. Tele a youtube tutorial videókkal.
Most kötöttem egy tök jó szürke sálat a sötétkék dzsekimhez. Jó szórakozás, és még hasznos is, húzzál bele, mire jön a hideg, el is készülsz vele 🙃
Akárhány éves is az emberlánya, mindig vannak és lehetnek új, pozitív dolgok és/vagy tapasztalatok.
Ez logikus,az élet már csak ilyen."Úgy szép ,ha zajlik".
3 gyermek mellett inkább háztartásbeli leszek, hogy legyen idő mindenre / mindenkire.
Csak gratulálhatok a döntésedhez.Ha biztositva van az anyagi háttered akkor ez nagyon jó döntés.Minden jót nektek!
"Óriási nehéz döntéssel, de jövőre otthagyom a tanári pályát. Nem tudom elfogadni, hogy mindenért a tanár hibás a szülőnek, sem azt hogy a digitális oktatás alatt mi "semmit nem csinálunk", sem a fizetésem."
Ezt kellene csinálni minden tanárnak, hogy valahol észhez térjenek! Sok sikert kívánok új állásodban!
Ma nagyon durva dolog történt. Szürke pólót vett fel. Pedig mindig feketében van. Ezzel a lift előtt szembesültem.
Ez a fekete pólós csávó tuti ironman. Ebben a hidegben egy szál pólóban flangál
Igaz. Ha pl. a fürdőszobát takarítom, kipakolok mindent, semmi nem maradhat, csak a mozdíthatatlan berendezés. Másképp el se tudom képzelni az alapos munkát. Körbemosni, vagy rakosgatni a szennyestárolót, egyebeket? Na ne!
Világéletemben volt a lakásban 3-4 nagy függöny (azokat mindig én varrtam), a kisebb ablakokon 4, de egyet se vasaltam soha. Függönyt vasalni nagyanyáink idejében volt divat, amikor nem lehetett kapni nylont, s olcsóbb, praktikusabb volt meghorgolni, mint megvenni. Viszont a cérnafüggönyt vasalni kellett, sőt, a klöplit mosás után rámára feszíteni, hogy ne menjen össze.
A férjed meg lehet érteni. Viszont van kompromisszum: vegyél olyan függönyt, amit nem kell vasalni (nem csodálom, hogy utálod), s ne érjen a földig, csak az ablak alsó széléig, máris kevesebb port fog.
A mütyűrökre a vitrinben is rákúszik a por, minimum félévente azokat is le kell porolni, vagy el kell mosni.
Miért nagyobb munka szőnyegen végigtolni a porszívót, mint parkettán?
"Holnap újabb munkanap. Újabb lenyűgöző, kalandos történetek a fekete pólóssal."
Kár, hogy törölve lett, a többi hülyeség meg maradhat ...
Engem érdekelne a fekete pólós sztori 😂
Csak ne szaladjunk ennyire előre, hogy a liftben összefutás egyenlő a lenyűgöző kalanddal 😄
"Ma voltam jósnőnél, azt mondta párkapcsolatokban nem lesz baj! Mondtam neki persze, mert nincs is kapcsolatom!😆😁"
Remélem, megkönnyített néhány forinttal :)
"Holnap újabb munkanap. Újabb lenyűgöző, kalandos történetek a fekete pólóssal."
Saga kezdete tegnapi nap? Felírom a naptárba, hogy tudjam követni. Nem, dehogyis. Naplómba, és minden nap beírom, hátha ki lehet adni könyvben.
Nincs mit :)
"Tök jó színű fonalakat találtam itt a neten."
Hú, aztán a sapka-sál kötése hatalmas megtakarítás.
Véleményem szerint többet ér a sport, attól egészségesebb az ember, nem a szobában kötögetéstől :)
De sokkal gyorsabb takarítani egy "kacatok" nélküli lakást.
A függönyről én is szivesen lemondanék, de férjem ragaszkodik hozzájuk. Gyűlölöm mosni aztán vasalni őket, rengeteg sok ablak, földig érő függönyök.
Kacatosak nem vagyok, ami van az vitrinben.
Szőnyeg nincs, 5 macskánk van. Naponta porszívózok, nehezítem a dolgom szőnyeggel.