Vallomások (beszélgetés)
Kár, hogy csak feliratosan tudom megnézni a Mr. Nobodyt, mert nincs hozzá magyar szinkron. Pedig az többször nézős.
Mindent eredeti nyelven nézek felirattal
Most van belőle elegem. Ez a b.. orulj meg faktor. Soha többé. Eddig vagyok eddig eddig 🤘🤞🤞🤞
Help!!!!!!!
Miért mondja azt, hogy barátok vagyunk, ha már sokszor ébredtem mellette reggel? (egy kiadós esti szex után).
Megkérdezted tőle?
Álmomban kimondta, hogy szeret, bár igaz lenne.💙2
Ez olyan ritka ,mint a fehér holló.Jobb szeretem ha látom a szemét és úgy mondja.
Kár, hogy csak feliratosan tudom megnézni a Mr. Nobodyt, mert nincs hozzá magyar szinkron. Pedig az többször nézős.
A filmet nem ismerem,de ált.kedvelem a feliratosokat,sőt élvezem ,ha hallom az eredeti hangot.
Az a regisztrálók, avagy nickek, nem a felhasználók száma volt.
Ha leosztanank a magyarság számán azt a 100-valahanyezret... Gondolod, hogy annyi ember hoxa-felhasznalo? :D
"Eddig vagyok eddig eddig 🤘🤞🤞🤞"
És ez vajon? :D
"a b.. orulj meg faktor"
Ez mit jelent?
"Rühellem azokat az embereket, akik mások nyűgjén, kínján, szenvedésén, kilátástalannak tűnő életén, akarnak hasznot húzni. Hánynom kellene, hol az összetartás..."
Milyen összetartásról álmodozol? Ébredj már fel végre! Légy üdvözölve Agyarországon... :(
Én az egyiket kétszer sóztam, a másik kajcsiba meg sonka került és nem szoktam kóstolni, valószínű a sonka is elég sós volt én meg rásóztam.
Ez van :)
"Elsóztam a vasárnapi ebédet. Most csak mi ketten ettünk belőle, gyerekeinknek más programjuk volt. Annyira jót akartam és annyira rosszul végződött. Hősiesen megettük, nem maradt bűnjel."
Ennél nagyobb baj sose érjen!
Én a héten 2 kajcsit sóztam el, de pusztítóan. Végül elfogyott :)
Tegnap megbántott a férjem. Szerintem észre sem vette a könnyeim. Úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna!
borzasztó olyan partnerrel élni,aki nemhogy melletted lenne,mikor baj van vagy csak simán magad alatt vagy,hanem még észre sem veszi,most mondhatnám,hogy lépj le,mert ez csak egyre rosszabb lesz,de nyilván nem teszem,nem ismerem a körülményeket,hátteret.Mindenesetre kicsit megleckéztetném ,milyen az,mikor rá se figyelnek ;)
Rosszul esett, hogy ma este egy étteremből kijött jómódú részeg ember azt hitte én is jómódú vagyok, majd mikor rájött hogy nem, szerintem hülyének nézett és lenézett.
Hasonló tapasztalat Bécsből a múlt századból, bár neki a nemzetiségünkkel volt baja. Szerintem ő állította ki magáról ezzel a bizonyítványt, nem mi.
"Tegnap megbántott a férjem. Szerintem észre sem vette a könnyeim. Úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna!"
Esetleg elmondhatnád neki. Gyorsabban megoldódna, mint hogy félre vonulva sírdogálsz. Lehet, hogy észre sem vette.
"Rosszul esett, hogy ma este egy étteremből kijött jómódú részeg ember azt hitte én is jómódú vagyok, majd mikor rájött hogy nem, szerintem hülyének nézett és lenézett."
El sem tudom képzelni a szituációt :)
Ezzel aztán igazán ne foglalkozz!
"Rühellem a kirakatembereket."
Nekem is ellenszenves, ha valaki rázza a rongyot.
Vigasztalhat, hogy az ilyenek többnyire nem boldogok, nincs miért irigyelni őket.
Március közepe óta nem láttam őket. Mostanában hetente egyszer bemegyek, már voltam bent 4x. Ennyi idő után, azt sem tudom felidézni, hogy milyen a mozgása.
Ha minden nap találkozok velük, akkor bent azért már felismerem őket, de utcán nem.
Részeg gazdag lenézett...
Ne már!
Miért jobb ember valaki, ha gazdag?
Ezzel az értékrenddel baj van!
Nehogy emiatt egy percig is bánkódj!
Ha egy "gazdag" lenéz egy kevésbé tehetőst, akkor az a gazdag igazából szegény.
Engem sosem tudott meghatni az aranyóra meg puccos dolgok.