Vallomások (beszélgetés)
"Akárhány éves is az emberlánya, mindig vannak és lehetnek új, pozitív dolgok és/vagy tapasztalatok."
Az biztos! Meg negatívak is!
"Szeretnék olyan boldog lenni, mint a kutyám. Nem tudom, hogy csinálja, de állandóan mosolyog."
Mivel nincs öntudata, nincsen tisztában a körülötte lévő világgal. Ösztönből él, nem tudja meghazudtolni magát! Ettől boldog!
"Perverz vagyok. Nem kicsit. Nagyon."
Legalább felvállalod és nem játszod meg magad! 👍
"Napi 2-3 órát töltök a Facebookon."
Nekem meg elegem lett belőle!
Most különösen jól esne az ölelése.
de szép vallomás...
Ja, ezért nem cserélem le sosem.
Mindig tervezem, aztán megnézem az újakat és marad a régi:DDD
Az én régi függönyeimet a nénikém használta kb. 20 évig, én meg már 30 éve:DDD
Még mindig szépek.
Nem tudom, mostanában nem néztem. Nekem csak átlátszó függönyöm van, és már minimum 50 éves:DDDD
Na jó van olyan, ami csak 2 éves a fürdőben és a konyhában, de egyik sem gyűrődik, pedig én nem állítgatom a centizést, hanem azt használom, ami a 40 fokos mosáshoz van, azt hiszem ezres.
Én ha egyszer rászánom magam arra, hogy másikat vegyek a szobákba, akkor tuti nem veszek sem ikeában, sem hasonlóban, hanem a kínaiban fogok venni egyszerű tüll függönyöket.
Ja, a diegóban szoktam látni nylon függönyöket. Én csak ilyet veszek és csak fehéret.
Egy új lakást függönyöztünk fel, több boltban jártunk, megkérdeztem az eladókat, hogy melyiket nem kell vasalni, olyant adjon. Azt mondták, olyan nincs... de mutatott valami olyan randát, hogy köszöntem, nem kértem.
Nekem 600-as a legkisebb fordulatszámú centrim, ezzel úgy-ahogy kinéz, ha mellette állok és azonnal leállítom, amint kipörgetni kezdi. Ha hagyom végigmenni a centr. szakaszt, kapcás lesz 600-on is.
Szépen összehajtva teszem be, de nem így veszem ki, kibontja.
Én ugye tudok varrni és nagyon jó jelmezeket varrtam a fiamnak, és nagyon bosszantott, hogy sosem nyert vele, de csak azért, mert akiknek kölcsön adtuk, azok mind elsők lettek.
Nem tudom mi volt az oka...
Manó, maci, papagáj, fekete és piros pókember, zorró, Superman, maszk, jedi lovag, stb...
Nekem is vannak függönyeim, de olyan, amit nem kell vasalni. Bedobom a gépbe, amíg kimossa, addig letörlöm az ablak keretet, stb. és már megy is vissza a helyére;)
Szőnyeget csak télen teszek le, nyáron jobban szeretem ha nincs semmi, mert jó hűvös a padló. Van két hosszúszálú szőnyegem és egy nagy rövid, illetve még fehér rongy szőnyegek. Nyár elején mindent kimosom vagy tisztítom és elteszem, hamarosan már elő fogom venni.
Teljesen megértem, hogy neked miért nincs a cicák mellett, nekünk csak 1 cicánk volt, de a kihullott szőréből simán kijött egy macska minden nap:DDD Perzsa volt...
Mütyűröket dobozban tartom, a dobozt pedig a gardróbba. Nem vagyok hajlandó sosem portalanítani. Olyan szekrényem van (gardrób), amelyiken nincs polc, így nincs hova tenni ilyeneket:DDDD
A könyvespolcom az egyetlen, ami porfogó, de már beszéltük a férjemmel, hogy vagy vágatunk rá üvegajtót vagy lecseréljük egy üveg ajtós szekrényre.
"Nem találok egy szimpatikus fogamzásgátló módszert sem az óvszeren kívül. A párom meg rosszul van a gumitól."
Rosszul van? :)
Hány deka kötőtűt küldjek? 😊 3726. bejegyzés
Ma nagyon durva dolog történt. Szürke pólót vett fel. Pedig mindig feketében van. Ezzel a lift előtt szembesültem.
Mostmár várom minden nap az új kalandokat :D :D
Köszi! 🤗
A tavaszi karanténkor vettük, most nézz körbe, egy csomóan megvették tavasszal, most jó áron vehetsz alig használtakat.
Egy évben egyszer jön a kéménycuci, de mindig hozza a vállára akasztott hosszú csőkefét.
Mindig az útba teszi, és mikor alá kell írnom, mindig átesek rajta..
Óriási nehéz döntéssel, de jövőre otthagyom a tanári pályát. Nem tudom elfogadni, hogy mindenért a tanár hibás a szülőnek, sem azt hogy a digitális oktatás alatt mi "semmit nem csinálunk", sem a fizetésem.
Elhiszem hogy eleged van, a családban van tanár rokonom, és én ebben a digitális oktatási időszakban csak azt láttam hogy még este 11kor is a gyereknek, szülőnek válaszolt a feltett kérdésére, igen is megdolgozik a fizetésért. Aki nem érintettem ilyen területben az nem is látja hogy mit meg nem tesz a tanár a diákjaiért.