Vallás: hit vagy fanatizmus? (beszélgetés)
De befejeztem az offolást mostmár aztán :D
És ezt is csak a te kedvedért:)
Szia.
Hát az adatlapomból valamicske adat kiderül azért rólam.
78-as születésű vagyok. 2003 ban házasodtunk össze a drága nejemmel, akit 1998 végén ismertem meg.
Mivel a baba egészségügyi okokból akadályoztatva volt, ezért elindítottuk az örökbefogadást. Jelenleg ott tartunk, hogy várjuk a telefont, hogy mehetünk a babáért:)
Ja, igen. Valamikor 2003 elején lettem hívő, előtte izom ateista, antiszemita voltam.
Most meg itt vagyok.
És szeretem a hoxát, nagyon sok haverral, sőt baráttal ismerkedtem itt meg.
És jókat vitázgatok;)
Szétoffoljuk a topicot, vagy priviben megbeszéljük?
;)
És amúgy is már elköszöntünk:)
Nem gáz ha holnap írok neked? Ígérem mindent elmesélek!!!!
Hmm?
Hát ez így szokott lenni, a nagyik már csak ilyenek.
Nincs már az a szülői felelősség, csak a kényeztetés, meg a csepp unoka "megzabálása" ahogy mondani szokták:)
Nem akarok dicsekedni itt a szepsegemmel NNA a napra lehet nezni de ram nem!:)
Igen,nagy boldogsag csak sajnos mar felnottek,kirepultek.De szerencsere itt vannak a kozelemben.Mostmar majd az unoka lesz az uj boldogsag,mar alig varom.Tan jobban mint a leanyzom.
Bóknak? :) Akár.
Bár nem a te érdemed a neved szépsége.
Ami persze nem zárja ki, hogy a névhez illően te is szép asszon" legyél:)
Na erre varjál gombot:)
Egy fiú, egy lány:)
Az már szép csapat, és bizonyára nagy boldogság.
Az Andrea nagyon szép név.
Nem csodálom a férjed döntését.
Egy gyermek van csak?
Hát ha a "a velemenyed kikerese nelkul megkereszteltek" akkor az nem is számít, ne aggódj miatta :DD
Hát ha nem vagy Bobike, akkor nem vagy és kész.
Akkor maradsz AKIDNA.
És mi a keresztneved? Andi?
Azt nem is arra irtam,csak ugy.A valaszt azota olvashattad.
Több milliárd ember halt meg a teremtés óta, ha az általad említett esetek le vannak írva a Bibliában, akkor az csakis a tanulságunkra lehet
Lehet h igazad van.
Sziasztok kedves Barátok!
Nekem van egy olyan érzésem, mintha a Böbike reinkarnáciojával találkoztam volna egy másik topikon.
Èn sajnálom, hogy a mi Böbikénk már nem jár ide....., de reinkarnálodni már tudott azt láttam. : )
Istennek is van humorra, - ugy halottam! : )))
Válasz a "Mi van a halál után?" topikra:
Nem Isten szertetéről, és jóságának a megítéléséről kérdeztelek, és beszéltem. Én a Bibliában található tényekről (tudományos, történelmi, erkölcsi). Nem szeretek ítélkezni emberek igazságérzete felett, főleg nem Isten igazságosságáról, és szeretetéről. Hogy jönnék én ahhoz?!
Sajnálom, hogy nem válaszoltál a kérdésemre.
Több milliárd ember halt meg a teremtés óta, ha az általad említett esetek le vannak írva a Bibliában, akkor az csakis a tanulságunkra lehet.
NALUNK MEG MAR 12:50VAN DE LASSAN LELEPEK EN IS .
JO EJSZAKAT MINDENKINEK.
További ajánlott fórumok:
- Vallás vagy racionalitás?
- Kinek mi a tapasztalata: hogyan működik, ha a párjával azonos vallású, vagy egyikőjüknek van, másiknak nincs vallása? (Csak akit érint)
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Az illúziók vagy az illúziók nélkűli életet vállasztod?
- Adóbevallás egyedül...a NAV oldalán vagy az Ügyfélkapun keresztül? Segítene valaki?
- Minek van elsőbbsége: a szólásszabadságnak vagy a vallás védelmének?