Vállald fel önmagad! (beszélgetés)
Derilla,hogy van a cicód?
Ja,Gepárd...hááát...Tündér-Angyalfény??:))))Még most olvasom:PPPPP
Itt Mindenki Angyal:)))Nekem meg nem jutott eszembe jobb név:PPPP
♥♥♥
Régebb óta?Hú...14-15 éve biztos van:))Az agykontroll-féle lazítás jónak bizonyult,de bárki képes a lazításra,tanulható,szerencsére:)
Így próbáld meg Te is,és váljék egészségedre,és még ha jót is alszol tőle,akkor dupla haszon:)
megprobálom..
látod ez a gond nálam, nem tudok lazítani, nem tudok nyugton ülni, kikapcsolódni.. állandóan pörögnek a gondolataim..
ott falun ahol voltam, mikor épp nem volt munkám, probáltam legy kicsit nyugton ülni, s nem gondolni a gondookra..de nem örökké sikerült!
Halihó,szép estét Mindenkinek!
Hát a Hold-ról tudnék én is 'jót' mesélni...ma túlpörögtem,idegileg feszült voltam,és kíváncsi leszek,hogy alszok-e végre 3 nap után:PPP
Próbáld meg kicsit tudatosabban ellazítani magad!!
A lazaság és a tudatosság egyenes arányosságban vannak egymással. Lazítsd el minden porcikádat. Ha nem megy akkor mond neki hogy: "Lazulj." Megnő az energiád de egyben könnyen mélyálomba is zuhanhatsz.
hát igen ... a telehold hatásairól olvastam is, tapasztaltam is...
az alvás az nekem már jó ideje nem megy úgy ahogy kéne...
elalszom könnyen azzal nincs gond..de ha felébredek..s elkezdek gondolkodni, akkor van baj!:)
tényleg azt éreztem reggeliben, hogy legszívesebben megvernék valakit.. na ez csak olyan képletes kifejezés..
majd megjártam egy kicsit magam .. dombról le, dombra fel.. kerestem ilyen -olyan tenni valót.. s most már jobban vagyok..
A kedves párom ma sikertelenül probált elhívni ma erdőt járni... azárt annyira nem volt járkálhatnékom..
szia!
az újholdat nem is vettem eddig figyelembe!...::))
csak a telehold zavargált..és zavargál..
sokszor nem is tudtam , most mi a bajom..s akkor gondoltam : na nézzem csak meg a naptárt..
mert ugyebár sokszor borús, és nem látom, hogy bevilágít..
de éreztem, hogy ott van...:))
Én régen egy nagyon robotos melót csináltam ráadásul a kollégák sem voltak valami nagyszerűek.
Megtanultam egyedül végezni a munkám aminek következtében megtaláltam magammal az összhangot.
Dalra fakadt belülről a lelkem és semmit nem éreztem nehézkesnek!! Ez nagy tanulság volt a részemről. Szóval csak az számít hogy hogy érzed magad belül, a többi már mellékes.
ma azon törtem a fejem, hogy délután , sőt egész nap, miért éreztem úgy mintha levolna zuhanva az energiaszintem...
a múlt hétvégén falun reggeltől estig volt munkám..mégse éreztem ezt a fajta fáradságot, lehet pont azért mert a fizikai munka elterelte a figyelmemet a gondjaimról..
nálun felhős, nem látom a Holdat, de érzem..
csak úgy feszülnek bennem a mindenféle érzelmek..
másképp nem is jött , hogy higgyem, hogy a ekkora már a Hold,, a múlt hét végén, méág domokoson bámultuk, még fele se volt!
na most megyek egyelőre , a család várja a vacsiT!
nálunk a kábelhálózattal együtt van..egy szolgáltató..
csak mivel a miénk a legkisebb bérlet, azt kapunk ami marad a többiektől..
nincs baj általában, csak ilyenkor sokan használják és lassu..
Kööösszi:)))
Csak el ne aludjak, mielőtt foglalkoznék a dologgal...:DDDDDDDD
Most néztem meg!
Majdem telehold van! El is olvastam, hogy a mai nap "a szellemi alkimia és az értelem fejlesztésének a napja.Ezen a napon az energia különösen intenzíven áramlik a csatornákon. A karmákkal való foglalkozásra a legalkalmasabb."
Hát rajta boszik!