Vállald fel önmagad! (beszélgetés)
Szia Őzike! :o))
Ne legyél olyan negatív! :o))
Sehol senki?Azért kellemes estét!
Gepárd,vajon megint belassult a neted?:((
most legszívesebben néznék valami jó filmet..szerelemről, romantikáról, vagy legalább valami ilyen zenéét hallgatnék..
de ez csak álom.. mind másegyébb is..
jó éjt nektek és szép álmokat!
lássátok-e , még ez is milyen jó, hogy mind szeressük a cicákat!
olyan szívesen maradnék még veletek, de nálunk mindjárt 11 óra, hazaért a lányom, s filmezni fognak..één meg megyek ki a páromhoz.. azt hiszem fotballt néz..
én nem vagyok fáradt, inkább olyan feszült, s a "szüvem" felett érzek valami szorongató fájdalmat.. ha nem egyebb, fronthatás van.. ::)
de amúgy jól érzem magam veletek! IGAZÁN!
a régi cicánk, amely szintén látható az adatlapomon az kicsi fajta volt, 6 évesen még elég kicsi volt, egyáltalán nem nézett ki kandúrnak..
sajnos beteg lett..s meghalt...ennek már több mint 2 éve, s most beválaltuk ezt a kiscicát, amely nagyon hasonlít a régire..csak olyan fehér -fekete..
Nagual,egyszerűbb,ha rákeresel,mondjuk a neten,és kiderül a törpe macsek léte:)))))
Mi a helyzet Veled?Te is fáradt vagy?
nem tudok róla hogy lenne? törpe macsek?:::)))
a miénk 4 hete van itt... amikor hoztuk még elfért a tenyeremben.. most nem igazán..:)
:o))Szerintem van.Volt egy kiscicám,én neveltem fel,még tejcsit ivott,mert 5 hetesen került hozzám.Nem lett nagy növésű cicus,így gondolom,biztosan van kisebb fajta is:o))
Hát ha el tudjátok képzelni,a cicuska még a gondolataimat is tudta...minden 'látott' rajtam,annyira szerettem...csak hát utolérte a vég,és azóta nem volt cicám.
a cicám egész délután aludt, most futkosik a lakásban, s állandóan valakinek a lába alá keveredik, s mivel még nagyon kicsi attól kell félni, hogy az ember belerúg véletlenül..
újjaban szökik bele a kádba.. most arra is ügyeljünk ..