Valakinek van tapasztalata a szegedi Bérkert Klinika 4D-ről? (tudásbázis)
Azt írják a 24. héttől érdemes, mi a 25. héten voltunk. Mondjuk időpontot is úgy egy héttel előre tudnak adni. A vizsgálat 16ezer. Szerintem ez a legdrágább Szegeden, de az én orvosom ezt javasolta, merthogy állítólag nagyon jó ultrahangos ez a doki. Meg ahogy nézegettem a neten, a legtöbben ezzel voltak elégedettek.
4D-s képet 5-öt kaptunk, fekete-fehéret 10-et, de a DVD-n van még pár pluszban.
Már a 28. héten vagyunk azóta :)
Szia!
Mi 3 hete voltunk. Nagyon rendes volt a Sikovanyecz doktor úr, rendes genetikai ultrahangot csinált és szép 4D-s képeket is kaptunk a babánkról. Sajnos a mi babánk elég szégyenlős, be volt fordulva arccal a hátam felé, így csak a vizsgálat elején voltak jó képek, de a doki végig lelkiismeretesen próbálkozott. Kb. 20 percig tartott az UH. A végén kaptunk "színes" - barnás színű - képeket amik 4D-sek, egy pár fekete fehér képet meg egy DVD-t, amin végig rajta van az egész vizsgálat. Minden testrészét megmérte, és oda is írta a géppel, hogy mi micsoda.
Egyébként a megadott időpontot ki csúszással tudták tartani, csak az asszisztensnőt volt nehéz elérni. Nekem két napig tartott a telefonálgatás, mire felvette.
Én elégedett voltam nagyon!
További ajánlott fórumok:
- A szegedi klinika diétája
- Milyen a szegedi szülészeti klinikán szülni?
- A szegedi Női klinikán jár valaki Márton Virág doktornőhöz? Milyen orvos? Mikor rendel?
- Negatív és pozitív vélemények a Szegedi Szülészeti klinika orvosairól
- Mi a véleményetek a Szegedi Női Klinikáról?
- Hogyan jutok el a szegedi vasútállomásról a Szegedi Sebészeti Klinikára tömegközlekedéssel?