Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
értem megnéztem a képeidet csini vagy!!
Fogyozom igen van meg 8kg feleslegem :)
figyelj hagy figyelmen kivül!!!te is fogyozol??
Ebbe igazad van nagyon rosszindulatu :(
Nem veszekedunk vagyis en nem :) alandon kritizal mindenbe elegem van belole :) ha szep szoval nemfog bekenhagyni akkor majd elkuldom a fenebe :)
szia!!!mi a baj veszekedtek??
Mi a fasznak kell kötekedni? Rosszindulatú vagy nagyon!
sziasztok!!!csak felnéztem este leszek tovább hogy vagytok?
tegnap én is tartottam egy ilyen zöldség-gyümölcs napot és tök jól éreztem magam utána
És nem lesz féltékeny a párod, hogy egy ilyen szép szál legénnyel leszel kettesben este a Szigeten?
1 szeretem a kavet 2 de bejott a dieta de nemsokat fogytam vele 3 jolenne ha leszalnal mar rolam es nem kritizalnal mindig Koszi
Na ennek orulok :) remelem nalam is sikeres lessz :) es milyen zoldsegeket eszel?
Majd én is megírom, hogyan alakul a jövő hetem, iszonyú zsúfolt, főleg az esték, de megbeszéljük...
király.nyugi én se tudom ,hogy hogy fog menni,így szülés után,bár már futottam 3-4 kilómétereket rá 2 hétre de most kevesebb az akaratom.azért neki fogunk,és lefutjuk szép komótosan.ha haza jön a párom megdumálom vele mikor érek rá.és akkor megírom neked.de készülj fől rá,hogy nekem este felé lesz csak kimenőm mikor ő haza ér.
Nekem a ruszli gyenge pontom, bármit, csak azt ne! Írtam az elején...:)
Már meggyógyultam, illetve nem is beteg voltam, csak a torkom fájt, de elmúlt.
Itt nálam épp szakad a hó, ha ez nem gond a futásnál, akkor benne vagyok, sőt, ha hozol szánkót, még húzlak is...:)
Egyébként a Margitszigetnél dolgozom, amikor jó idő volt egy hete, nagyon úgy éreztem, futnom kéne egy próbakört egyedül, csak kíváncsiságból...
Mehetünk!
salátaöntetnek javaslok fél avokádót zöld fűszerekkel hagymával összeturmixolni.szerintem tökre fini,én szoktam tenni bele pár szem mandulát is.jó a bőrödnek is.ja és ha akarsz egyél ruszlit:)az nyers,de nem mindenki szereti:)
na charlie akkor kitartás!!!!!!!!!!!!!!én is narit zabálok,de már unom ám.a csirkemell jó kaja ha nem esztek hozzá köretet.én most olaj fújót akarok venni amivel csak odaspricccelsz az edénykédbe,és 1 gramm elég így a sütéshez.charlie mit szólnál ha jövőhéten futnánk 1et?addigra talán meggyógyulsz.
mi az, nem jött be a gyilkos kávés diéta? :P
Szia! Már a harmadik napja élek nyers zöldségen és gyümölcsön, tegnapig zabpelyhet is ettem, mától azt is elhagyom, rólam fröcsög le a zsír, ha kibírod egy héten át -, akkor meglepően hatásos tuti fogyás. Rólam eddig majdnem annyi ment le, mint máskor egy hét alatt...
Sziasztok nekem visszajott 2kg nemettem sokat csak nem mozogtam :( lehet jovohettol enis belevagok az 1 hetes zoldsegkuraba valaki csinalja ezt?milyen a hatas mennyit fogytatok vele?
tényleg jo!!én most ettem kis paprikáskrumplit!!!holnap torna
Hát ez most nem a leg fogyisabb , de már éhen akartam halni és gyorsan sütöttem 6 db kb. 2 falatnyi méretű csirkemellet meg sajtot ettem hozzá.
De ez belefér mert az ebéd a fő étkezésem a reggeli meg a vacsi nagyon lightos és kevés szokott lenni.
Ez most így jó :)
Sziasztok!
Most jöttem a dokitól , a héten még táppénz , de már elég jól vagyok.
Most "ebédelek" :)
uristen sajnálom beteg vagy??
én meg csapoláson:( összesen 6x szúrtak meg, és még csodálkoztak h rosszul lettem:)
képzeljétek szeretnék ilyen lépészámláló órát, vagy ami számolja hogy hány km-t mentem, olyan van?
én a menetelésbe fáradtam el a hoba!!!nehéz!!!munkaügyibe voltam de nincsen munka!!
Te is elfáradsz az utazásban? mindenki hülyének néz mindig, hogy 3 óra buszozás után, vagy 4és fél óra vonatozás után miért vagyok fáradt...és nekem is még ma van egy tapolca győr járat:S kerek 3 óra:(
ma nem mozogtam holnap torna már hiányzik de ma kifáradtam mert utaztam és alig vártam hogy hazaérjek a hideg miatt!!és te ???
55 pénzért eladom, de lehet rá licitálni, de amúgy anyukámnak jó ez a mérleg, mert ő évek óta 55 kiló:)
További ajánlott fórumok: