Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Sziasztok, én csak holnap küldöm a heti adatokat, mert itthon furán viselkedik a mérleg, csak 55kilót mutat:)
Ma voltam vérvételen, és tök ciki volt elsírtam magam mikor már 4x-re szúrtak meg,már rosszul voltam. És kiderült, nem csak laktóz érzékeny vagyok, hanem tej érzékeny is. Úgyhogy pénteken irány a gasztroen...nem tom micsoda,semmi tejtermék:S hogy lehet úgy élni?:S
Sziasztok!!
Gratula a fogyoknak!!
Sziasztok!
Hú, de jó neked, irigykedem rád :)
Jó reggelt!
Örülök , hogy ezzel a találkás hozzászólásommal ilyen nagy érdeklődést keltettem :)
Képzeljétek ma reggel már 7 - essel kezdődött a súlyom és nagyon örülök neki !!!!!!!!! :)
Be hoztam a lemaradást: múlthét hétfő és most hétfő között: 30 deka mínusz , hétfő és szerda között 80 deka mínusz , azért nem akarom el kiabálni úgyis a hétfői adatok a fontosak , de azért örülök ! :)
Sziasztok. Szép napot mindenkinek.
Sajna majd csak délután leszek, addig is fagyoskodhatok a városban, mert nagyon sok dolgom van ma.
-40 deka lett mára . ez elég jó most.
Sziasztok.
Gondoltam bekösöznök lefekvés előtt.
Mindössze 40 dekával lettem több estére, ez remek.
Vacsorám nem volt.
Helyette egy diabetikus gyümölcskosarat ettem meg, aminek az alján diabetikus vaníliapuding van.
Bőven elég is lett.
Most megyek. Reggel bekukk kicsit mielőtt mennék el.
Jó éjt mindenkinek!
Rendben! Én is benne vagyok...
Speciel a nyáron megyek kenutúrára s Szigetközbe... Akinek van kedve, jöhet... 3 nap.
Csatlakoznék. :)
Január 12.-e óta fogyózom, már leadtam -5 kg-t.
Teljesen megváltozott az életmódom és a szervezetem. Kalóriát kezdtem számolni, pár nap alatt teljesen hozzá szoktam, most már természetes, hogy ennyitől jól lakom.
Bár néha, ha vásárolok az ízek, amiket megvonok magamtól előjönnek. De erős vagyok és eltudom őket hessegetni! :)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!