Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Szia!
Egy ilyen fiatal lany ilyen koran kel!! Nagyon ugyes vagy!!!
Igen,itt is szep feher minden,hozza vagyok szokvamert este 9,10kor mar nem birom nyitva tartani a szemem,parom forditva ejjel 2 kor meg fent van,reggel meg 10ig alszik..de jo ez igy...
Mit reggeliztel?en a kavemat ittam meg!
jóreggelt fogyizók:) én már 4 óta fent vagyok, tornáztem 30percet rékával:) már fürcsiztem,kávé is megvolt:)
Most pedig tanulás:( délben utolsó vizsga:)
Jaj láttam még esett egy kicsit éjszaka itt is. Olyan szép minden. Biztosan hozzá vagy szokva, hogy korán kelsz és csinálod a dolgaidat :)
én meg már reggeliztem is, tudom te még nem:)
Van cicad!! de jo!!! Nekunk egy Goldynk van imadom!!!
Olyanok ,mint a gyerekek!!!
Szia!!
Te is jo korankelo vagy!!
Jó reggelt! Ébresztő!
Egy kis tudomány korán reggel:
"Az emberi test kb. 75%-ban vizet tartalmaz, az agynak 85%-a víz. Testünkben minden sejtünk funkcionálása a víztől függ. Számos rendellenességet a nem elegendő mennyiségű, ráadásul egészségtelen víz fogyasztása okoz. Különböző testfunkcióink fenntartása céljából, szükségünk van rá, hogy minden egyes nap 2-3 liter vizet fogyasszunk. Szükségünk van napi vízszállításra, mivel azt csupán táplálékbevitellel nem tudjuk testünkben fenntartani. Víz nélkül három - hét nap alatt meghalhatunk."
azért lúgosít a citrom, mert citromsavat tartalmaz, amire reakcióként a szervezet elkezd LÚGOSÍTANI...asszem ez az oka.
a citrommal csak annyiban kell vigyázni, h töményen szétmarja a nyelőcsöved, meg károsítja a fogad. hígítva oké. és ugyanígy az almaecet is szuper.
Persze, szemüveges, de ügyesen titkolom.:)
Jó éjt Mindenkinek!:)
szia:) és láttam Charlie is ott van a legvégén a videónak, csak nem tudom, miért visel szemüveget.
Szemüveges vagy Charlie?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!