Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Na szóval, leírom a tényeket: tegnap (hétfő) reggel 129,4 volt a súlyom. Tegnap óta mostanáig megettem 1kg. narancsot, egy brutál nagy ananászt, egy nagy tál salátát, ebbe tettem a zabpelyhet (ez nem kevés volt), és 2 db. almát. Ennyit vittem be. A salátát megfűszereztem mindenfélével, így még jóllakottság érzésem is volt, nem voltam éhes. Egyáltalán nem mozogtam, sőt tegnap egész nap ágyban feküdtem, ma gyalog intéztem a dolgaim, nem egy nagy táv. Most értem haza, ráálltam a mérlegre: 127,8...
Ezek a tények, ez történt, nem következtetek semmire sem. Lucalillinek üzenem, nagyon jól bírom a "nyers" hetet, olyannyira, hogy ráhúzok még egyet.:)
Sziasztok! Képzeljétek, most kezdődött a tv2-őn: Charlie, majom a családban.:)
Mindjárt írok, csak elolvasom a tegnap este óta megszületett kisregényt!:)
Ez a "nagy" fogyásom 6és fél 7 éve volt, egy darabig tartottam aztán jött a nagy szerelem akkor még le ment néhány kiló ( így lett összesen 34 kiló mínusz). Egy darabig tartottam a súlyomat aztán el kezdtem eszegetni jobban fel jött 1-2 kiló , majd rá szántam magam a fog.gátló szedésre és elég rövid idő alatt 92 lettem , amikor csak el menntem a dokihoz , hogy valami nem jó ( persze előtte a védőnő is meg mindenki azt mondta á ettől nem lehet hízni , hát én meg próbáltam el hinni) .
A doki azonnal abba hagyatta , sőt még le is cseszett , hogy miért nem menntem hamarabb , addig amíg ezt szedtem fogyni se tudtam , aztán másikra váltottam és attól már nem híztam hanem tudtam szépen fogyogatni is és azóta a 72 volt a leg kevesebb amire le fogytam , de mindig el rontottam pedig már többször is el értem , leg utoljára tavaly májusban voltam 72 aztán 75 és 79 között mocorogtam ekkor jött októberben a munkahely váltás , kényelmesebb az új meló na meg az ünnepek és még 83 felett is voltam , aztán jött a fórum és TI :) és a nagy elszántságom Jan. 9.-én 82,5 voltam ma reggel meg 80,2 remélem már nem jön vissza , hanem szépen mennek lefele a kilók.
MOST NEM RONTOM EL ... EGYÜTT LE FOGYUNK !!!!!!!!!
:)
sőt,charlinak hozzá kell ehhez szokni,mert mégis csak ő itt a kordinátor:)én nem mertem ki próbálni a level diétát,de bizti hogy jó.
Én is bele olvastam a blogjába.
Tök furi , hogy mekkorát lehet változni néhány hónap alatt.
Egyszer már én is fogytam 34 kilót és tök jó volt , csak aztán el kezdtem gyógyszert szedni , meg azt hittem én hülye , hogy egyszer le fogytam akkor már nem fogok vissza hízni ... hát ja.
De most ez tényleg az utolsó fogyim!!!!!!
Tudtam, hogy előbb utóbb megtalálom:
Noémi 23, nézd meg az adatlapját és a naplóját, igen jó példa mindenki előtt :)
Ha már a reggeli ebéd megvolt mára, akkor már a vacsi is ez lesz.
Utána meg már folytatom akkor ha elkezdtem.
Egyenlőre 1*15 nap, aztán még a végén tovább folytatom ezt, ha úgy bejön most is, mint anno.
KÖSZI SZÉPEN !
EZT A MÉZES DOLGOT KI PRÓBÁLOM :)
REGGELI - minden napra
1 narancs, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea (max. édesítővel)
------------------
1. nap
EBÉD: 1 narancs, 1 tojás, 1 kis pohár tejföl, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea
VACSORA: 2 paradicsom, 1/2 fejessaláta, 2 tojás, 2 kétszersült, ½ pohár tejföl
----
2. nap
EBÉD: 1 narancs, 1 tojás, 1 kis pohár tejföl, 2 kétszersült, 1 csésze kávé vagy tea
VACSORA: 6 dkg tatárbifsztek, 1 paradicsom, 1 narancs, 1 kétszersült, ½ pohár tejföl, 1 csésze tea vagy kávé
----
3. nap
EBÉD: 1 narancs, 1 tojás, 1 kis pohár tejföl, 1 fejessaláta
VACSORA: 3 szelet párizsi, 1 narancs, 1 kétszersült, ½ pohár tejföl, 1 csésze tea vagy kávé
----
4. nap
EBÉD: 12,5 dkg túró, 1 paradicsom, 1 csemegeuborka, 1 kétszersült
VACSORA: 6 dkg tatárbifsztek, 2 paradicsom, 1 kétszersült, 1 alma
----
5. nap
EBÉD: 20 dkg gépsonka, 1 paradicsom, 1 kétszersült
VACSORA: 25 dkg vízben főtt zöldség, 1 paradicsom, 1 tojás
--------
A DIÉTA UTÁN MINDEN HÉTFŐN SZIGORÚ NAP KÖVETKEZIK:
REGGELI: 1 pohár citromos víz
EBÉD: 1 alma, 1 kétszersült
VACSORA: 1 tojás, 1 paradicsom, 1 kétszersült
------------------------------
Mi mivel helyettesíthető:
tejföl = natur joghurt
tatárbifsztek = sonka
A paradicsom hogy drága, azt van amikor kihagyom mert csak a fagyóba van.
(és hogy ennyi ebédtől hogy dugig vagyok, ez nagyon jó.!)
LEVEL diéta szerinti étkezés.
Régen én 3* csináltam végig a 15 napot 2-2 nap kihagyással, és akkor ez nekem nagyo bejött.
Meg így a narinak is talán a savát kicsit elveszi a kétszesült.
Így szoktam megenni: naturjoghurt, tojás, nari piritóssal
szupi, ez jó diétás
én meg eszegetem a nyers zöldeket
Meglett nagy nehezen az ebédem is:
1 tojás picit sózva, a natur joghurt, 2 kétszersült és 1 narancs.
Hogy mennyire jól laktam ezzel...
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!