Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Belenéztem bloomi naplójába :) és tök jó videót tett fel, szerintem Charlie te is feltehetnéd a zsíros oldalra:
Szia! Örülök, hogy meggyógyultál! Minden milyen roham, a fogyás az fogyás!:)
(Majdnem a "gy" helyett "s"-t írtam.:)))
Helló! Na kezdek meggyógyulni úgyhogy jelentem a hétfői súlyomat:
88 kg, de fosi rohamok és étvágytalanság miatt ma reggel 87 kg. XD Legalább már lázam nincs és nem fáj semmim.
Nem piszkálásképp mondta.
Boccs érte, ha rosszul esett esetleg.
Tesóm üzeni hogy:
szűzbe megy a nyilas, és ebből lesznek az ikrek.
Na megjottem!!
Jelentem Szuz vagyok(Hihi)
a parom Nyilas
a fiam Ikrek
oroszlán.
És a gyerkőc is az, meg apum is.
Egyedül anyu ikrek csak.
Lehet ezért más mint mi és nem ért meg soha minket 3 oroszlánt.
Ezt nem tudtam, de köszi hogy szóltál róla.
Akkor most már nem fog zavarni hogy sok lesz a savam tőle.
Kb. 18 éve gyomorfekélyem volt. Azért nem műtöttek meg - pedig bent feküdtem a János kórházban -, mert rengeteg gyomorsavam volt. Kaja nélkül is. Aztán felfedezték ezt a helikoizét, kaptam rá gyógyszer, és a fekély elmúlt, de a sav megmaradt. Jóval kevesebb, de megmaradt.
Időnként, mikor olyat ettem - és itt a lényeg, hogy OLYAT ettem -, be kellett vennem evés után egy-két órára savlekötőt, vagy Salvus vizet ittam.
Mekkora baromság! Nem a savat kell lekötni, hanem az okot kell megszüntetni, amiért sok a sav. Ebből a szemszögből én nyugodt szívvel kijelenthetem, ha valaki figyel arra, hogy mit és mivel eszik, annak nem lesz gondja a savval...
Azt is olvastam, hogy az igazi citrom leve - bármennyire is furán hangzik -, lúgosít. Minden reggel megiszom egy facsart citrom levét.
A Salvus víz ott fog elrohadni a hűtőmben...
Én a sok naranccsal vagyok így. Kétszersültet szerintem nem véletlen ír elő mellé a diéta, mert túl sok savat terelne annyi narancs.
Ma a vonaton ettem meg hirtelen 3 mandarint.
Apu reggel hozott 6-ot, és valahogy annyira jól esett most.
Ha már jó csemegézni utazás közben, akkor inkább gyümi legyen az mint édesség.
Ok!!
Szep amenyaszonyi ruha a naplodban..
Amikor összekutyuljuk a fehérjét a szénhidráttal, az is savasodást okoz. Az egy trutyi a gyomornak és a bélrendszernek, ugyanis a fehérje a gyomorban emésztődik, a szénhidrát a bélben.
Ha a gyümölcsre kólát iszunk, akkor az elkezd erjedni a gyomorban, savasodás...
Elmondom azt is, amikor ész nélkül ettem, sokszor marta a gyomorsav a torkom. Most csak zöldséget eszem, vagy csak gyümölcsöt, vagy csak húst, legfeljebb zöldséggel, turmixolt leveseket, amiben csak egyféle zöldség van, és sorolhatnám...
Az idejére nem emlékszem, mikor éreztem a gyomorsavat a torkomban. Ha valaki azt mondja nekem, egy él meg egy uborkát magában, és nem lesz gyomorsavad, nem hiszem el.
Régebben jött ugye a hagyományos ebéd: rántott hús, krumpli, rizibizi, uborkasaláta..., és kis idő múlva éreztem a savat a torkomban, és az uborkasalátát.
Most bármikor megeszem bármennyi uborkát, marás nuku! Aki nem hiszi, próbálja ki!
Ezzel én is így vagyok. Éjjel nyakig takarózok, és zokni nélkül ha aludnák, fáznák.
Melegítőnaci és ho. ujju póló amiben aszok újabban h ne fázzak.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!