Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Oké!
Nyáron tartunk egy találkozót addigra mindenki csinos és büszke lesz magára.
És a te saliaidat fogjuk enni :)
Hát... lehet , hogy kínkeservesen és kínlódva , de le fogok fogyni!!!!!!!!!
EL HATÁROZTAM ÉS MEG IS VALÓSÍTOM!!!!
CSINOS LESZEK :)
ÍGY VAN!!! AZ LESZ, AMIT MONDUNK!!!
EZ A NAGY TITOK!!!:))))))
Ne gratulálj, nem tettem semmit, csak ettem. Korábban leírtam, hogyan csináltam meg a salátát. Olyan ez, mint a töltött káposzta, minél tovább áll, érik, annál finomabb.
Tudod, átvágtam az agyam. Sok fűszert tettem rá, de szárnyas fűszerkeveréket is, nem keveset, és komolyan mondom, hús íze van!:)
Elárulom egy titkom: ha azt mondanám Neked vagy magadnak, hogy egy napnál nem bírnám tovább, akkor nem is bírnám. Én azt mondom, hogy ezt a hetet végig csinálom nyersen. Így végig fogom csinálni.:)
Három éve körbebicikliztem a Balatont három nap alatt. Az északi oldalon bizony vannak emelkedők, nem kicsik. Amikor az emelkedő alján azt mondtam, hogy legyen bármi, akkor is feltekerek. Fel is tekertem. Ha úgy indultam neki, hogy félúton biztos megállok, akkor meg is álltam. Kipróbáltam ezt is, azt is.
Én itt már az elején tudtam, hogy közülünk ki fog lefogyni könnyedén, ki fog lefogyni kín keservesen, és ki az, aki feladja, de a neveket én nem írnám le.:)
Lesz bizony , csak már ott tartanánk...
NEM!!!!!!!!!!
SENKI NEM FOG VISSZA HÍZNI !!!!!!!
Viccet félretéve : GRATULÁLOK!!!
Ügyi vagy , hogy bírod zöldséggel és gyümölccsel szerintem én 1 napnál tovább nem bírnám.
Csak így tovább!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!