Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
szia, Charlie biztos örül, hogy ezt megosztottad vele (is) :)
de nagyon jó a súlyod, nem kellene nagyon aggódnod miatta, pláne amíg szoptatsz
sziasztok.
bocsi de nekem meg meg jött,pedig szoptatok,és ettől olyan szarul lettem,hogy fekszek.tegnap 70,6volt a súlyom,úgy megörűltem neki erre ma reggel meg 71,7de napi 3 liter vizet iszok,és ha jól tudom ilyenkor fogja a vizet a testünk.remélem csak erről van szó,és marad a 70,5 kiló:)na charlie milyen a nyers nap birod?
És szerinted hogy mehetett ez annyira jól neki?
Elgondolkodtatott ez nagyon.
Üdv! Bocsi hogy megint eltűntem, de most én robbantam le...39 fok láz, gyengeség, torokfájás...
:S És holnapuán így menjek be vizsgázni.....:SS
Üdv! Bocsi hogy megint eltűntem, de most én robbantam le...39 fok láz, gyengeség, torokfájás...
:S És holnapuán így menjek be vizsgázni.....:SS
Tettem fel a naplómba egy megdöbbentő, ám csak valóságos bejegyzést, amit a neten találtam.
Akit érdekel olvassa el, illetve nézze meg a videót.
szia, örülök, hogy jobban vagy.
Én mióta fogyózom, mindennap (szinte) megeszem 2 kanál mézet egy pici fahéjjal összekeverve, ez jó az immunrendszer védelmére, azóta nem is voltam beteg, pedig nagyon megfázós vagyok
akkor elfoglalod magad, az jó. És a szüleiddel laksz?
Én egyébként recepciós vagyok egy nagy ügyvédi irodában este 8-ig vagyok, de ők még sokszor tovább is:)
Jó reggelt mindenkinek!
Végre tegnap már nem voltam lázas , ez már jó jel , ja és reggelre sokkal könnyebb lettem mint tegnap reggel , remélem marad is és nem ingadozik a súlyom.
Most már pár nap és tornázni is tudok , nagyon rámférne már.
igen délutánra megyek
itt a hoxás cikkeket, meg a hírekre is átkacsingatok
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!