Vagyontalan emberek emberi értékei nem számítanak? (beszélgetés)
Nekem nincs ilyen problémám, mert annak idején sem nekem sem a férjemnek nem volt lakásunk, csak a szüleinknek. Autója volt. Aztán közösen összehoztuk.
De a barátnőm egyedül neveli a gyerekét a saját lakásába és nem enged senkit odaköltözni, mert nem akarja, hogy a pasinak joga legyen a lakáshoz és a gyerekéhez.
Nem hát..de ezt ki nem tudta?
:)
Nem adok igazat:)
Képzeld el, hogy neked van lakásod és kocsid és még gyereked is, jön egy pasi, aki x éves korára nem tudott semmit összehozni. Befogadnád? Engednéd, hogy a te lakásodban a jogai ugyanazok legyenek?
... az se mindegy, hány éves vagy... mert azért egy bizonyos kor felett már illik valamicskét felmutatni.
Amúgy a nők biztonságra vágynak... ugyanis egyszer majd gyereket, gyerekeket szülnek, akiket biztonság szeretnének felnevelni... és innét vissza lehet vezetni, hogy mire van szükség... szerintem...
Erre írtam, hogy épeszű férfiak is elvárnak egy minimális szintet.
Ez attól függ hány éves vagy.
Ha fiatal vagy, akkor nem számít, hogy nincs lakásod, autód és társai, de ha már 30-on túl, akkor számít. Az ennyi idős emberekhez, ennyi idős nők valók, akik elértek valamit és nem szeretik odaadni senkinek, nem szeretik, ha kapnak egy lakótársat, azért mert nekik van lakásuk és még sorolhatnám. Persze ha a nőnek sincs semmi vagyona, akkor összejöhet.
Egyébként valahogy úgy érzem, hogy pár oldalon belül eljutunk oda, hogy a kórós szexhiány miatt hirtelen minden nő büdös pénzéhes k.rva lesz.
Lehet, csak nehéz megtalálni. Az emnerekb fejében az is motoszkálhat, hogy hátha a lakása kell csak, mert lássuk be nem lenne egyedi eset.
..és azt se felejtsük el, a pénz nem boldogít,de nem árt ha van, a hiánya viszályokat okozhat.
Nem luxuslakás kell, vagy évi 5-10 nyaralás, de egy minimális szintet minden épeszű nő elvár, ki többet, ki kevesebbet. (Épeszű férfik egyébként szintén elvárnak egy minimális szintet egy nőtől.)
Az átlag bőven megbékél azzal, hogy életképesnek látja az adott férfit, akivel közös jövőt lehet tervezni.
További ajánlott fórumok:
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- Nem számítanak az anyagiak? Sok múlhat rajta nagyon is!
- Szerintetek mennyire számítanak a kilók?
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- Ha nem számítana a pénz, mivel foglalkoznál legszívesebben?
- Ha gyes alatt szülnék mi alapján számítanák a 2. babánál a tgyás-t és a gyed-et?