Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Váci kórház szülészete? fórum

Váci kórház szülészete? (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
9. Herika40 (válaszként erre: 7. - Debóra)
2009. jún. 13. 20:54
Nagyon aranyosak hidd el. és még az ápolók is, csak a csecsemősöknél voltak nekem kifogásolni valóim. Egyébként a Váci kórházban a szülészet az egyetlen normális hely és ezt sokaktól hallottam már. De valóban igy van. Ismered a kórházat egyébként? Mármint, hogy mit lehet kapni és hol?
8. Herika40 (válaszként erre: 7. - Debóra)
2009. jún. 13. 20:53

Sajnos én nem simán szültem, hanem császárral és nem volt lehetőség választanom engem egyből altattak. De egyébként gerincbe adták volna az érzéstelenítést, én meg ettől féltem a legjobban, és hála istennek altattak. Nekem a második babám volt akit igy szültem. Igaz 18 év van a két gyerek között, de még igy is lmegérte. Azért mondtam, hogy valahogy fogd meg a dokit, mert engem is megmentett, mivel majdnem ott maradtam az asztalon, a pici kiemelése után komplikáció merült fel, mert tele volt a méhem viszerekkel. S azonnal beindult a folyamatos vérzés.

Ahogy mondták a többiek a másik orvos már régen feladta volna, de ő addig nem nyugodott, mig nem sikerült neki.

7. debóra (válaszként erre: 6. - Herika40)
2009. jún. 13. 20:49

Remélem sikerül még igy az utolsó hetekben is, de mondta, hogy szívesen elvállal ez a szabadságolások miatt fog hétfőn kiderülni. Mivel nekem a harmadik babám lesz, nem biztos, hogy a 40. hétre fog születni, lehet, hogy előbb.

Az jó, hogy a babák veled lehetnek. Te simán szültél? Van lehetőség fájdalomcsillapításra? Mondjuk az első kettőnél nem kértem semmit, de most picit jobban félek, ezért kérdezem, ha netán szükségem lesz rá.

6. Herika40 (válaszként erre: 5. - Debóra)
2009. jún. 13. 20:45

Valahogy próbáld meg megfogni magadnak, mert nála rendesebbet nem ismerek. Azonkívül akit még nagyon dicsérnek az a Dr. Kondér Béla , de a fiatalabbik. Bár én őt nem ismerem.

Egyébként a szülészeten, ha már megszültél a babának elég, ha popsitörlőt viszel be, mert pelenkákat adnak, és fogsz majd kapni asjándékcsomagokat is. Én Január végén szültem ott és akkor még volt, de szerintem azóta nem sokat változott volna. Viszont a gyerekek ott lehetnek veled éjjel nappal , mivel az én tapasztalatom az volt a csecsemősöknél, hogy nem szívesen vigyáztak a picikre, de ez magánvélemény, a Főorvos asszonnyal pedig vigyázzatok, mert szeret közöködni és betartani is. Ez csak jó tanács. A gyerekosztályon van az olyan babáknak kialakítva egy hely akik inkubátorba kerülnek ott a doktornő Dr. Rusza Mária szintén nagyon kedves és aranyos.

5. debóra (válaszként erre: 4. - Herika40)
2009. jún. 13. 20:38

Pont rá, egy ismerős ajánlotta.

Csak hétfőn derül ki, hogy mikor lesz szabin, és annak függvényében kapok választ, mert én július 12-re vagyok kiírva.

4. Herika40 (válaszként erre: 3. - Debóra)
2009. jún. 13. 20:37
És kire? Nekem nem volt orovosom, de akit kifogtam az felér mindennel. Nagyon aranyos és rendes, és kedves is. Sokan is dicséri a neve Dr.Bényi Béla.
3. debóra (válaszként erre: 2. - Herika40)
2009. jún. 13. 20:35
Elvileg most váltok egy ottani orvosra, amúgy már 36 hetes vagyok, hétfőn derül ki, hogy elvállal-e?
2. Herika40 (válaszként erre: 1. - Debóra)
2009. jún. 13. 20:34
Szia én ott szültem, van egy olyan szoba, ami csak a császárszülésnek van fenntartva, egyébként nagyon szép és jó az ellátás. Nagyon odafigyelnek az emberre. Én csak jót tudok mondani. Van fogadott orvosod?
2009. jún. 13. 20:26

Érdekelne, hogy milyen a Váci korház szülészete?

Kell-e vinni a babának ruhát, pelenkát stb...

Hány ágyasak a kortermek, van-e lehetőség EDA-ra?

Olyanok véleményét kérném, akik ott szültek.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook