Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Váci kórház szülészete? fórum

Váci kórház szülészete? (beszélgetés)

219. AKriszta1975 (válaszként erre: 218. - Melinda032)
2013. febr. 22. 10:44

Köszi szépen Melinda, sokáig tartott Neked a szülés és a lábadozás utána? kinél szültél?

Kiváncsi leszek, majd megnézem a szülészetet :)

218. melinda032 (válaszként erre: 217. - AKriszta1975)
2013. febr. 22. 10:17

Szia!

Gátvédelem?Elvileg..:)De gyakorlatilag nem..legalábbis nálam sem volt, igaz, nekem kellett is, mert a pici elakadt rendesen..:)A szülőszoba új, modern és nagyon szupi lett.Én 2010-ben szültem...viszont a csecsemős osztály eléggé lepusztult volt, mármint a wc és zuhanyzó része...de a napokban adták át az új osztályt, ha jól tudom 5 ágyas szobák lettek és mindegyikhez külön zuhi és wc van...:)

Sok sikert a babócához!

2013. febr. 22. 10:03

Sziasztok!

Nagy szorgalommal olvastam a bejegyzéseiteket a Váci Kórházzal kapcsolatban, gratulálok mindenkinek a babához. tavasszal babaprojektbe szeretnénk kezdeni és orvost keresek :) Ajánlások és bejegyzéseitek alapján Kondér Bélát választottam, március elején megyek hozzá.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a kórházban gátvédelemmel történik-e azóta a szülés, az utolsó témában postolt bejegyzések óta? Tudtok erről valamit? Illetve mégegy: változtak-e a körülmények, a kórház szülészete modernizálódott-e, szépült-e a felújitás óta. Nyilván nem luxuskörülményekre gondolok, csak arra, hogy szép tiszta, normál állapot uralkodik -e a szülészeten azóta.

Köszönöm szépen!

216. Beky82 (válaszként erre: 211. - Zsofigal)
2012. nov. 4. 21:12

Szia!

Èn tavaly decemberben szültem,nem volt se fogadott dokim se szülèsznőm.Az egyik szülésznő Farkas Anita volt nagyon aranyos,kedves és segítőkész volt csak ajànlani tudom de árat nem tudok mondani mivel nem fogadtam fel.Viszont a szobatársamnak volt fogadott szülésznője és ő 20e-ret adott a szülésért.

A másik szülésznő vmilyen Ildikó de ő akkor 15 hetes terhes volt úgyhogy ő most már babázik otthon.ő is rendes,segítőkész volt csak egy kicsit nyers a stílusa.

Esetleg vki nem szült nála nem tudjàtok a vezetèknevét?Barna vàllig érő haja,szemüveges kb.40 év kőrűli.A babakönyve szeretném beírni a teljes nevét de nem tudom.:)

Segítsègeteket előre is köszönöm!

215. Beky82 (válaszként erre: 211. - Zsofigal)
2012. nov. 4. 21:10

Szia!

Èn tavaly decemberbr szültem,nem volt se fogadott dokim se szülèsznőm.Az egyik szülésznő Farkas Anita volt nagyon aranyos,kedves és segítőkész volt csak ajànlani tudom de árat nem tudok mondani mivel nem fogadtam fel.Viszont a szobatársamnak volt fogadott szülésznője és ő 20e-ret adott a szülésért.

A másik szülésznő vmilyen Ildikó de ő akkor 15 hetes terhes volt úgyhogy ő most már babázik otthon.ő is rendes,segítőkész volt csak egy kicsit nyers a stílusa.

Esetleg vki nem szült nála nem tudjàtok a vezetèknevét?Barna vàllig érő haja,szemüveges kb.40 év kőrűli.A babakönyve szeretném beírni a nevét de nem.tudom

214. Beky82 (válaszként erre: 211. - Zsofigal)
2012. nov. 4. 21:07

Szia!

Èn tavaly decemberbr szültem,nem volt se fogadott dokim se szülèsznőm.Az egyik szülésznő Farkas Anita volt nagyon aranyos,kedves és segítőkész volt csak ajànlani tudom de árat nem tudok mondani mivel nem fogadtam fel.Viszont a szobatársamnak volt fogadott szülésznője és ő 20e-ret adott a szülésért.

A másik szülésznő vmilyen Ildikó de ő akkor 15 hetes terhes volt úgyhogy ő most már babázik otthon.ő is rendes,segítőkész volt csak egy kicsit nyers a stílusa.Esetleg vki nem szült nála nem tudjàtok a vezetèknavét

2012. nov. 3. 15:40

Én Hontvári Gabival szültem, jó szívvel ajánlom. De Vácott a főorvos elvileg elég khm-khm, szóval elvileg szülésznőt akkor fogadhatsz, ha van fogadott ovosod is. Legalábbis fél éve így volt. Ha nem akarod, lehet, de akkor, elvileg, újabb kör. Az egész nonszensz, mert olyan, hogy fogadott orvos/szülésznő hivatalosan nincs is, szóval khm, khm... De ismerek olyat, aki csak szülésznőt fogadott, orvost nem(persze a főnővér volt).

Tarifa nem volt, amennyit gondolsz.

212. R75
2012. nov. 1. 10:52
Én 3hónapja szültem, Mojzsis Katalint teljes szívemből ajánlom neked, végig a terhesség alatt nagyon odafigyelt rám, a szabad napján bejött megnézni CTG-n... és a szülés alatt is szuper volt, sőt szülés után is foglalkozott velem. Ha kell az elérhetősége, írj privit!!!
2012. okt. 31. 09:14

Sziasztok !

Engem nagyon érdekelne, hogy mikor szültetek ki volt a szülésznőtök. Tudnátok ajánlani valakit név szerint ?

Nőgyógyász helyett úgy döntöttem inkább szülésznőt fogadnék, az mondják érdemesebb, hiszen ő van ott veled végig.

Egy szülésznő fogadása anyagilag hozzávetőleg annyiba kerül mint egy orvosé ? Ők is megmondják mennyit kérnek ha fel akarod fogadni ?

2012. ápr. 3. 12:54
Sziasztok!Én a Gyurkovics dokinál szültem 2 éve, és nagyon elégedett voltam vele.Akkor 7 ezer volt a magánrendelésén, most nem tudom mennyi lehet...:)
209. R75
2012. ápr. 2. 22:29
Na, voltam a Kondér B-nál, és tényleg nagyon szimpatikus, megérte a 12-t!
2012. ápr. 1. 10:33
én is nála szültem másodszor csak ajánlani tudom igaz nem olcsó,de az elsőt Bényinél szültem ő olcsóbb volt viszont szülés után hetekig nem bírtam ülni és sokszor éreztem a vágás helyét utána is a második után simán csücsültem azonnal és cseppet sem fájt a vágás mire hazajöttem a kórházból szinte teljesen begyógyult Bényinél még itthon is sokáig váladékozott enyhén.és a modora is szülés közbe biztatás helyett rámförmedt bár van akivel kiabál Kondér kedves volt és normálisan beszélt végig.amikor én jártam 10 aztán 7 ezreket fizettem ez 2009ben volt
207. R75 (válaszként erre: 206. - Eeszter)
2012. márc. 31. 13:41
Szia, 12ezer? Az egyik barátnőm múlt héten 10e-t mondott, sőt azt mondta, hogy a 2.vizsgálattól már csak 9ezret fizetett... kíváncsi vagyok, hogy hétfőn akkor mennyit fogok fizetni :D:D
206. eeszter (válaszként erre: 198. - R75)
2012. márc. 31. 12:44
Szia! Nekem ismerőseim szültek nála és eddig mindenki meg volt elégedve, csak jót mondtak róla,ezért választottam őt én is.A 36. hétben vagyok, április végére vagyok kiírva és a 12. héttől járok hozzá, valóban a magánredenlőjébe hív, ami szerintem jól felszerelt, igaz borsos az ára 12eFt és 4 hetente kell menni. Minden alkalommal pendrive-ra menti a felvételt a piciről, külön 4D-re sem mentünk, mert azt is tud készíteni. Az ismerősök nekem is azt mondták, hogy a szülésnek nincs fix ára.Remélem tudtam segíteni. Üdv Eszter
2012. márc. 30. 16:16

Kondér szüléseket vezet Vácott, magánrendelése is van tudtommal.

Amúgy elsétálsz a szakrendelőbe, és ki tudja kit találsz ott...

204. R75
2012. márc. 30. 13:50
Én sajnos nem tudom.
2012. márc. 30. 09:46
sziasztok.esetleg valaki nemtudja Vácott mennyibe kerül a sterilizálás?És hogy hová kell fordulni?Én Kondér doktorhoz jártam de sajnos már nem dolgozik ott:(
202. R75 (válaszként erre: 201. - 0bc15d9cef)
2012. márc. 28. 10:07
Tényleg? Na, az szuper!
2012. márc. 28. 09:55

Én sem... De a rendelés árából szoktak kiindulni, nem?

Félidő:) Akkor legalább kész lesz a rekonstrukció mire szülsz!

Most gyerekágyon kissé káosz volt. Összeköltöztetett osztályok, zsúfoltság... De elvileg májusra kész lesznek:)

200. R75 (válaszként erre: 199. - 0bc15d9cef)
2012. márc. 27. 11:12

Most vki azt mondta nekem, hogy csak a terh. gondozás fix nála, mármint az ár... a szülés nem... jaj.. akkor most ez hogyan is van?

Mivel már a 20.hétben vagyok, így sokat nem fogok hozzá menni, tehát a 10e/alkalmat kibírom.. de szülés árat azt nem tudok pontosan..

2012. márc. 27. 11:09
Tudtommal a nyitottabbak közül való, én jókat hallottam róla- és jó borsos az ára, de számlára:)
198. R75
2012. márc. 27. 08:56
Sziasztok! Vki tudna nekem bővebbet Kondér Béláról mondani, szült vki nála esetleg?
197. nenono
2012. jan. 31. 11:12

Kedves Eszter!

Én decemberben voltam szülésfelkészítőn. Három téma van, amit havonta feloszva lehet meghallgatni, megéri elmenni több hónapban is. A szülő szobát meg lehet nézni, amennyiben túl sokan szeretnék megnézni, akkor előfordulhat, hogy csak azokat fogadják a szülőszobára, akik már közelebb vannak a szüléshez.

196. eeszter (válaszként erre: 195. - 0bc15d9cef)
2012. jan. 29. 16:01

Kedves Jud.a!

Köszönöm válaszod, üdv. Eszter

2012. jan. 29. 14:12

Eszter, odamész és kész. Ebédlő vagy könyvtár, portán kérdezd meg, ott tudni fogják.

A felkészítő három éve lehangoló volt, de utána fel lehetett menni a szülőszobára, az jó volt.

A szülésfelkésztő elvileg három alkalom, azaz három hónap után ismétlődik amit elmondanak. (szülés, csecsemőgondozás és fogalmam sincs melyik a harmadik téma, mi egyszer voltunk)

194. eeszter
2012. jan. 29. 12:42

Sziasztok!

Gratulálok Bekynek! Örülök, hogy ilyen pozitív véleményt írtál a váci szülészetről, annak ellenére, hogy mennyire tiltakoztál ellene.

Én április végére vagyok kiírva az első gyermekemmel, körzetileg nem a váci kórházhoz tartozom,de mivel sok ismerősöm ott szült (Dr. Kondér Bélánál) és jó tapasztalataik voltak, ezért én is mellette döntöttem. Szeretnék több információhoz jutni, a kórházról és a szülés körülményeiről,ezért szeretnék elmenni egy szülésfelkészítőre. Ehhez szeretném a segítségeteket kérni, mert azon kívül, hogy minden hónap első szerdáján van, ami jövőhétre esik, többet nem igazán tudtam kideríteni. Ha valaki tud ebben nekem segíteni, kérem írjon.

193. nenono
2012. jan. 29. 10:34

Kedves Beky!

Én február 20-ára vagyok kiírva. Szaniszló doktor úrral szeretnék szülni, hacsak nem siet a picike, mert a jövő héten szabadságon lesz.

Róla is csak jókat olvastam. Első babámat várom, így még nincs tapasztalatom vele, de reménykedem, hogy minden rendben lesz.

2012. jan. 28. 10:49

Én márc. közepére.

Hát a 45 fokot, gátvédelmet, stb. drnőnek köszönheted, más ügyletessel, hmhmhmhmhm

191. Beky82 (válaszként erre: 189. - Nenono)
2012. jan. 27. 14:58

Szivesen!

Köszönőm!

Lehet hogy csak nekem volt szerencsém mert én is olvastam sok negatívumot,de szerintem rendes mindenki.

Egy két szülèsznő nem az a beszédes,mosolygós,közvetlen,de az is elvégzi a feladatát és segít ha kell!

Mikorra is vagy kiírva?

Van fogadott orvosod?

190. Beky82 (válaszként erre: 188. - 0bc15d9cef)
2012. jan. 27. 14:48

Szivesen!

Köszőnöm!

Mikorra vagy kiírva?

A doktornőről tényleg csak jót tudok mondani!!!

Még a 6hetes kontrollra is azt mondta hogy hozzá menjek mert akik nála szültek azokat szeretné ő megnézni,sőt ha megoldható a babát is szeretné megnézni vagy egy képet vinni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook