Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Uzsonnakrém főtt húsból recept

Uzsonnakrém főtt húsból recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Uzsonnakrém főtt húsból hozzávalói:
2 szelet főtt tarja
1 kis fej lila hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 főtt tojás
petrezselyem, só, őrölt bors
2 kanál majonéz,


Az Uzsonnakrém főtt húsból elkészítési módja:
A hagymákat megtisztítom a tojást is.
A főtt tarját átdarálom(kis lyukú), és a hagymákat is.Jénai tálba teszem, majd a megtisztított tojást kockára vágom, hozzákeverem,és a megmosott petrezselymet is finomra vágva hozzá keverem.Óvatosan sózom, majd 2 kanál majonézzel lazítom, kevés őrölt borssal ízesítem. Hűtőben téve, finom uzsonnára, vagy reggelire is, egy pohár tea mellé. Pirítós kenyérre kenjük!
Bármilyen főtt húsból elkészíthető!
Jó étvágyat!


Mivel főtt húsból készült, 2 napnál tovább ne tároljuk!


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , nov. 17. 18:14
Az uzsonnakrém főtt húsból elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook