Utálom az anyósomat! (beszélgetés)
Hát én még csak ott tartok hol utálom, hol meg nem.
Azz a címe Anyósokról?
Megyek hallani akarok rémtörténteket, hogy rájöjjek én vagyok hülye vagy a tükör görbe:)
Az jó, és a párod is elhatárolódik tőle?
Mert itt az az alapvető probléma, hogy Veled gonosz a Mama, a fia mégsem csinák semmit, sőt talán még inkább Veled nem ért egyet, ez ám a legrosszabb...
:)
Csak attól ez nem jó, de én teljesen megértelek:)
Na igen. Nem is azokról az anyósokról van szó, hanem a fiús anyucikról. Az én anyukám is nagyon jól kijön a férjemmel és fordítva.
Az anyósomat utálom, mint a szart, de szerencsére sose szoktam vele találkozni és a gyerekeim sem. A fiam azt se tudja, hogy létezik a banya.
lehet neked kellene tenni ellene.
a ti kapcsolatotokról van szó.
Általában vagy csak itt a hoxán a fiús mamák a problémák!Féltékenyek, és rosszindulatúak, tisztelet a kivételnek!
Szerintem egy lányos Anyuka jobban szereti a vőjét...
Annyi elég lenne, ha leállítaná szerintem, úgyanis nem egy úgymond "kívülállónak" kell kezelnije a Mamát!
Sz volna a jó, ha sosem kéne konfrontálódni az anyóssal, de ezt csak a fián keresztül tudod elérni!
én az ellenkezőjét mondhatom el róla:))
sajnálom, hogy ugy kifogtátok!!
Én is anyós vagyok,de remélem,rám nem ez a sors vár!! :))))
Na,és persze te is leszel anyós,ha a sors engedi.
az anyosok mar csak ilyenek :)
probald meg kerulni, es ne torodj vele.
ez a legjobb modszer.
szerencsere az en anyosom 300 km-re elt tolunk, mig hazas voltam. nem is volt vele semmi bajom :D
na nem vagy egyedül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én csak 5 percre hagyhatnának egyedül vele,amit kapna tőlem nem tenné zsebre!!!!!!!!!
mondjuk amit ászokot kapni ,azt sem teszi zsebre!!!!!!!!:DDDDDDDDD mindig porul jár saját csapdájába esik bele :DDDDDDDDD
Hát valami nagyon hasonlatost érzek én is, igaz mégcsak jelölt!
Miért utálod?Nem mintha nem sejtenék valamit:)