Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Újévi diétás elmélkedéseim... fórum

Újévi diétás elmélkedéseim... (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Újévi diétás elmélkedéseim...

1 2 3
7. vikucka (válaszként erre: 5. - Vardia)
2011. jan. 13. 10:54
sem húsnélkül, sem szénhidrát nélkül nem bírom ki... a mozgás megint egy másik kategória: imádok aerobicozni és imádok jógázni... viszont utálok futni... :)
6. panni7408 (válaszként erre: 2. - Vikucka)
2011. jan. 13. 10:52
Én ilyen vagyok.Reggelire fehérje,délután szénhidrát.A kettő között 3-4 óra szünet.Este 8-ig kajálok.A mozgás pedig:gyaloglás lábsujzóval,amit ébredés után rögtön felteszek,és csak akkor veszem le,mikor tusolni megyek este.Elég szépen fogyok,és a centik is csökkennek.
5. Vardia (válaszként erre: 2. - Vikucka)
2011. jan. 13. 10:49
Na igen, én is ilyen vagyok:)
2011. jan. 13. 10:44
Talán egy eltökélt, kemény elhatározás kell csak, és akkor semmi nincs ami letudna téríteni az "útról" amit elkezdtél.
2011. jan. 13. 10:40
Nagyon tetszik!
2011. jan. 13. 10:32
És mi van a Terimanyi keverékekkel? Akik sem a húsról, sem a szénhidrátról nem tudnak lemondani?
2011. jan. 13. 10:08
Újévi fogadalmak... Tudom, másnak, sőt sokaknak nem jön be ez a megfogadósdi, de engem általában visszaküld a normál kerékvágásba egy-egy jól irányzott kezdőhét így év elején.
Szóval elmélkedem… Nagyon sok diétával és életmóddal kapcsolatos könyvet, cikket, értekezést olvastam, és nem kevés évet töltöttem tanulással az egészséges életmód témakörben...

Ugrás a teljes írásra: Újévi diétás elmélkedéseim...
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook