Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
1 héten kétszer járok,amikor meg nem megyek,akkor itthon csinálok valamit,ha van kedvem.
Nah ügyi vagy ajándékilag.:)
Sziasztok Csajok!
Ma már meg volt a kondi,reggel fél9-re mentem.Jól esett nagyon.Bár érdekes volt így reggel.Hasaztunk,lábat erősítettünk,vádlit,bicikli volt,popsi,belső comb,comb,meg minden.:D Már megebédeltem.A reggelim barna kenyér volt,szalámival,sajttal.Az ebéd pedig flekken fűszeres csirke mell,friss zöldség salátával és kapros öntettel.:P Nyami. Kicsit félek a holnapi naptól,hogy megint nem fogok tudni,majd normálisan rá állni a lábamra.:S Hogy álltok?Ajándékok?:)
Miért ne írhatnál?Sőt...
A szénhidrát nem csak a cukor.A liszt,a tészta a rizs a krumpli.Egyél mindenből ,csak keveset és ha netán még éhes vagy egyél hozzá sok salátát.Sok sikert,drukkolok Neked....
Ui:Pótolhatod a cukrot polysweettel
Nemrég voltam a balatonfüredi szívkórházban és azt mondták a fejtágításon hogy a házimunka nem torna tehát:ha a belünket kitakarítjuk akkor sem égetünk el sok kalóriát!/szerintük!!!/
Sóval-és tettel:szobabicikliznem kell!Meg napi 20.perc torna.Ezek után és a diéta ellenére 3hónap alatt csak 4.kg ment le.
Szasztok csajok! Irhatok még ide?
Élek ám még,de a héten se időm se kedvem nem volt írni. Nagyon magam alatt voltam hogy nem tudok -1,1,5 kg-nál komolyabb eredményt elérni,pár napig elég depis voltam. Gondolkodtam a szénhidrátmentes kajáláson is de ahhoz túlságosan szeretem a finom ízeket,szeretek enni.
Most a héten elkezdtem azt hogy 3-4 liter vizet iszom egy nap és úgy tűnik ez bejön,mert lement 1 kiló.
Húúú takaraítani nekem is kéne de hogy mikor lesz rá időm???
Üdv mindenkinek jó hétvégét szép ezüst vasárnapot!
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?