Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
áh felejtsd el, vegyél növényt a gyógyszertárban...nem szabad ilyen filteres szarokat inni....
köszi szépen:)
csalánteát még nem probáltam annak nem olyan szörnyű az ize?én vmi kinai feliratosat ittam
nagyon szépek a babáid:)gratula
hát hosszasan nem jó inni, szerintem olyan fél évente jót tesznek én csalánteát szoktam egy hétig fél évente, de nem viszem, túlzásba
értem..és a salaktalanitó méregtelenitő teákról mi a véleményetek?egyszer kiprobáltam de iszonyat ize volt..
kaptam gyógynövényes kapszullákat, sokat járok wc-re, de hiszem, hogy megtisztít, ezáltal erősíti az immunrendszert és a bőröm is szebb lesz! csak egy hétig csinálo m
nyugi már elég nehéz az ucccsó kilókat is leadni, az a lényeg, hogy az eddig elért két kilódat tartsd meg - hét én szorítok!!!
sziasztok rosella hogy csinálod a béltisztitást?
Á én téged sem értelek :) Nincs is mit leadnod :) Faxom..... itt akinek nyüsszögni valója van, az én vok..mindenki másnak csak ilyen 3-4 kg-at kell leadni..hát kapjátok be. Már bocsesz. :)
Egyébként úgy 2 kg ment le kb mióta elkezdtük itt a -5ös szériát kb 2 hete. Nem töröm össze magam igazság szerint, jobban leköt a hátam. Szerdán jön a csontkovács, remélem tud csodát tenni. Addig meg para van, hogy fájni fog..
hé én itt vagyok:))) hogy állsz a fogyival? én most egy béltisztítást csinálok
De senki nem tegnap költözött össze élete szerelmével, szóval én ezért nem értem, hogy eddig miért működött az ami most már az utóbbi időben nem.... :S
igen, tudod én is el voltam egész nap havazva és most is csak azért érek rá, m ert még nem élek együtt senkivel, ők meg ugye élik a családi életet
De hallod, már napok óta ez megy... mi a fene van itt? Ennyire jönnek az ünnepek, vagy ennyire nem élünk már fóruméletet?
áh hagyd el,mindenki felszívódott...remélem nem eszik halálra magukat:)))
halihó! llétezik valaki, vagy mindenki elhavazva?:) iigaz jön a hó, mert fáj a sebem...
Jó reggel lányok! Ma már sokkal jobb a lelkem! Ma is kevés kajcsit tervezek,nektek is kitartás! Megyek melózni,este benézek. pusz
Szép álmokat mindenkinek!
Kicsipoo! Nem a lábam miatt vagyok magam alatt... igazából nem is tudom,hogy mi a bajom.....olyan semmi sem jó....:-(((
Sziasztok! Nemrég értem haza a melóból,hulla vagyok.:( Ma alig ettem valamit,azt is 5 óráig bezárólag!! Nagyon ügyi voltam! :-)
Fáradt vagyok, nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene. MEg szerintem a már rég aktuális menszi is rátesz. Gondolom most már csak megjön.. Meg a front, meg a cicám elvesztése, meg a munkahelyi baszogatás, meg a kevés szabadnap, meg a karácsonyi hajtás, meg a sok h... ember. Szóval most összejöttek. De januárban csak sikerül már kipihenni magam... :)
De mitől vagy feszült?Nem megy a bolt?Vagy valaki befeszít?:D
Miért? VAn tipped hogy adjam le,ki,be, izé..
Ki kéne adni magamból, de mit? Feszült vagyok vazzeeee....... Egyre szarabbak a decemberek, értelmét nem látom ennyit gürizni, mert csak én hülyülök be tőle :D
Majd hétvégén szombaton rövides műszakom lesz,a kkor sporttal kiölöm magamból a feszültséget, vagyis megpróbálom
ez ari:))) lehet Gerinél:))))
Vagy már kiadtad? :S Hol voltam...
figyu, nagyon gyorsan keress másik munkát, nézz utána; ne hagyd magad
Mi a baj?Mitől vagy feszült?Nem lenne jobb,ha kiadnád magadból?
További ajánlott fórumok: