Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg! (beszélgetés)
Oksa,Moncsi benne vagyok ünnepek után újjult erővel...!
Addig is azért majd bekukkantok ki hogy áll,hadd örüljek legalább a ti sikereiteknek!
Sziasztok, én is hazaértem!
Mimó, képet akarunk :) Én is kíváncsi vagyok a az agancsaidra :)
töhöske, nem vagy egyedül, én még többet is mutatok. 1-2 kg ingadozik rajtam. Szóval most szinten tartok, aztán ünnepek után ismét próbálkozok! Majd próbálkozunk együtt? mi vagyunk a kilógok a sorból csajok :D
Szederke, jók lettek a képek. Raksz még fel? Kíváncsi vagyok Bécsre :)
Na megyek tornázni, utána még felnézek, mielőtt még mennénk úszni :)
Hát az biztos hogy én egy örök diétázó vagyok,úgy (is) helyem lenne a csapatban,de ne írd át csak miattam,nektek még sikerülhet és sikerülni is fog!
Persze úgyis folytatni fogom,nem teszem tönkre amit eddig elértem,de karácsonyra nem lesz meg a -5 az tutkó sajnos!
Tra-tra-tam!!! Lássuk Mimót!
sziasztok töhöske sajnálom én is de azért köztünk maradsz ugye?
szederke nagyon jók a képek és tényleg csini vagy:)
mimo szarvasos képre én is kiváncsi vagyok:)
Köszönöm......:-)
töhöske! Szomorúan olvastam ,hogy feladod!! Ha az úgy segit szivesen átirom a fórum cimet : "Életünk végéig diéta":D Na,mit szólsz? :DD
Sziasztok lányok!
Szederke jók a képek csini vagy rajtuk!
Csajok én feladtam!!!!!!!!!!!!!
Ma ráálltam a mérlegre és 20dkg-val mutatott kevesebbet mint amikor elkezdtük,pedig már közel jártam a -2 kilóhoz.
Telnek a hetek és semmit nem fogytam...,belefáradóban vagyok. 2 hét és karácsony...!!!
Nagyon szomorú vagyok sz..k az egészre,majd lesz valahogy.
Nektek azért jó fogyást és kitartást!
Moncsi köszi az ajcsit ari vagy.
Majd azért néha benézek.
Sziasztok Csajok!
Moncsicsi: Többnyire sikerült,Gerinek tudtam venni egy ajándékot,anyukámnak,Geri mamájának.Már meg van kinek mit kell,csak meg kell valósítani.:)
Elmúlt az izomlázam,bár még néha érzem,hogy húzódik,de már sokkal jobb.Ma már tornázni szeretnék.
Hétvége jól sikerült kaja ügyileg.Kértem párolt zöldséget,párolt csirke mellel.Fini lett.Most is azt hoztam,meg egy kis habart bab levest.2 héten keresztül csak ilyet fogok enni.:D Annyit hoztunk.De nem baj.
Szeder.ke: Te már nagyon csinos vagy.Kis szoknya stb.Én még nem is álmodozhatok ilyenről.:)
Mimó,köszi az ajándékot.:) Igen jóóó
Sziasztok, ideértem én is! Hiányoztam? Ugye nem? :)
Hogy telt a hétvégétek? Nekem melóval, meg szomorkodással. Elvesztettem egy cicámat :( Öreg volt és elpusztult. :( Jajj, annyira hiányzik. Szóval ment is a zaba, nem bírtam megállni elkeseredésemben.
Poooo, sikerült karácsonyra bevásárolni?
Rosella: Örülök, hogy ilyen jól megy a fogyi, csak így tovább. Lassan el fogsz fogyni :)
Amúgy állítólag az tényleg használ, ha azt mondjuk, hogy amit megeszünk nem hízlal, na meg hogy elképzeljük magunkat olyannak amilyennek szeretnénk és arra öszpontosítunk. Menni fog ez :)
Exter: Nekem sem veszi észre párom hogy fogytam, de melóhelyen a vásárlók megjegyzik. 2-3 vásárló azt mondta, hogy nagyon lefogytam, nem kellene már. Hát én nem így érzem... De ha észreveszik akkor tényleg fogytam :)
Mimó: Mit raktál Externek a naplódba? Kíváncsi vagyok ám. Ehhe, vagy így jár az aki nem tud jönni errefelé?
Amúgy meg nem vagy öreg, meg dagadt sem. Ezt kifene mondta neked? Agyon nyomban leütöm :)
Az ajándékot meg köszi! :)
Szederke:
Én is irigykedem ám, hogy Bécsben voltatok. Ha minden jól megy, 19.-én mi is kiruccanunk 1 napocskára, de ez attól függ, hogy melóból elengednek e ténylegesen, na meg a dokinál hogy végzek. Azért remélem összejön!
A képeket meg kíváncsian várom, biztos gyönyörű volt Bécs!
Érdekes,met apriviben egy másik barátném pontosan szó szerint ezt írta szinte,és neki is ezt tudtam válaszolni..Élőben nem volt ilyen sok a srác,mint ahogyx a tv-ben tünt,sőt jó feszültségoldó volt,és jópofa,de beismerem a képernyőről nem ez jött le:)De pálinkám az van sok:)
tEGNAP MEG VOLT A BÁL IS,TÖK JÓ VOLT MÉG TÁNCOLTAM IS.../bocs capslock.../
További ajánlott fórumok:
- Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Karácsony előtti lakásdíszítés
- Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni. Karácsony előtti akcióban, vagy inkább ünnepek után érdemesebb LED - TV-t venni?