Ugye nem minden kislány sírós, hisztis? (beszélgetés)
4. 84a7ff9743 (válaszként erre: 3. - 65643eec29)
2013. szept. 27. 14:09
Ez nevelés kérdése szerintem.
3. 65643eec29 (válaszként erre: 2. - 84a7ff9743)
2013. szept. 27. 14:08
a fiúval sem egyszerű:)De amit én látok jelenleg igen közelről napi szinten,hogy a barátnőm a kislánytól semmit de semmit nem tud csinálni,hát félelmetes.A fiam nagyon önálló én nem bírnám meg azt a hangos kiabálst sem amit bevág.Amúgy aranyos kedves kislány szeretem őt,mikor épp nem hangoskodik,meg sír:D
2. 84a7ff9743
2013. szept. 27. 14:05
Szerintem nem.
Bár a lányok jobban megtudják játszani magukat,és előadják hogy ők a megsértett kiskirálylányok de sztem nem nehezebb velük mint a fiúkkal.
1. 65643eec29
2013. szept. 27. 14:04
És ezt nagy tisztelettel kérdezem a kislányos anyukáktól:)Nekem kisfiam van,a lányok mások,mondják...De kérdem én tényleg nehezebb a lányokkal,nem foglalják le úgy magukat,lógnak az anyukájukon,sírnak ha nincsenek kézben,stb?Babát várok és félek hogy ha lány lesz ilyen lesz:)Előre is elnézést,hiszem nevelés és sokminden más kérdése is,de érdekelnének tapasztalatok.
További ajánlott fórumok:
- Okulásul minden pelenkás kislány anyukájának!
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- 1 éves kislányomnak megint ki jött a hörghurut betegsége, már minden orvosi utasítást megtettem. Hogyan tovább?
- 8 hónapos kislányom, minden éjjel felsír álmában, de alszik közben és fel kell vennem megnyugtatni. Mitől lehet ez?Mit csináljak?
- Miért lehet az, hogy a másfél éves kislányom minden éjjel kivétel nélkül éjfél körül felébred?
- Másfél éves kislányom mindent a szájába vesz. Hogyan szoktathatnám le róla?