Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Bocsánat! Megtörtént!:)
Kicsit még lassan veszem fel a ritmust. Új nekem ez a honlap.
Szia Zsu!
Mi ez a világvége hangulat?! Nehogy rágyújts! Anyósod egy kivétel volt, aki erősítette a szabály!
Szia Gáborom!♥
Látod, nekem már nincs pihenés...minden nap egyforma.:( Unom is eléggé az életemet.:)))
Gyerekek, a cigiről és a tüdőről annyit, hogy anyósom soha nem dohányzott....3 hónap alatt vitte el a tüdőrák...Lehet, hogy rágyújtok? Vacak a hangulatom úgyis!:(((
Szia!!
Nekem is jó napom van,főzőcskéztem meg ilyesmik:))
süt a napocska,mi bajom lehetne?:)
Szia Cilu!:)
Milyen napod volt? Ha nem vagyok indiszkrét.
Nekem régen volt ilyen jó napom. Minden flottul ment a melóhelyen. Elég furcsa is volt! Vagy csak a jó idő tette?!
Szép napot mindenkinek!
Kitartást a még dolgozóknak! Nekem letelt a hét! Jöhet a jól megérdemelt pihenés. Remélem jó idő lesz. Legalább mint ma.
Dorka ha nem is a rossz példának köszönhetően, de még is csak leraktad a cigit. Erős jellemre vall. Büszke lehetsz magadra!
Köszönöm
puszikállak, kitartás :)
Angikám!
Úgy vettem 1200.-ért az elsőt,de le is lehet tölteni szerintem.Én is akarok még többet is a gyerekkel,tölttetni,pedig már van három.
Csanik Balázsnak a dvd-je.Ha beírod a keresőbe,biztosan megtalálod,honnan lehet letölteni.
Mennem kell!!
Sziasztok
Angi!Én nem tornázok,csak szeretnék!De még egyenlőre lusta is vagyok,meg nem találtam meg a megfelelőt,amit szívesen csinálnék!
Kriszti,értem:)Csak azért kérdeztem,mert szoktad emlegetni a gyerekeket...
Icu!Kitartás és jó munkát Neked!
Honnan lehet letölteni?
ügyes vagy,gratulálok :D az a lényeg,hogy jól is érzed magad és még használ is :D
Köszi,kitartok!:)
Én tornázok újabban:)
És capoierázok!!
Nagyon élvezem,és vékonyodott is a derekam,már:))
Dorka, mit tornáztok?
Icu kitartást, és repülő időt kívánok a műszakodra :(
Mondom Drága,még nem tudom!
A héten,már nem.
Jövő heti beosztás még nincs!!
Sok extra nem történik/szerencsére/:)
Sajnos mennem kell dolgozni,nem tudom mikor leszek szabados!
Most megyek hajat szárítani!
Dorkám!!
Nemsokára indulnom kell dolgozni,nem lehet alukálni,és még vár rám egy hajszárítás!!:(
Reggel tornáztam!Már az egészet végigcsinálom.
Egy órás.:))
Nem ma nem dolgozok Dorkám szabados vagyok, majd holnap délután, meg vasárnap reggeltől, estig :(
Icum semmi különös nincs velem, csak a szokásos :D
Elvagyok, pihengetek, ilyesmi...
És veletek mi újság?
:)))Icu,ennyi dolgod lenne,szerintem aludj egyet mielőtt neki látnál:))Torna mikor lesz?
Nekem vasalnom kellene,de most megint tele a szárító,inkább azt is bevárom és egybe letudom.
Angi,mész dolgozni?
Zsu,Cilu!Deleltek?:D