Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
apukám is sokat cigizett, semmi előjele nem volt, aztán elment. ebben a cigi is közrejátzsott. :(
Nem, csak a munkában fáradtam el. Semmi komoly, holnapra elmúlik...el kell múlnia:)
Az nagyon nem jó és nem kívánom senkinek...Sőt!! Én is azt mondom aki teheti az tegye le vagy rá se szokjon...Én szándékosan ölöm a szervezetem vele és soha sem fogok egy orvoshoz sem elmenni, bármi is lesz..
Olyan öregnek érzed magad? Van okod rá? Vagy csak úgy...?
Gyuszika, balhé lesz!!!! Volt 2 tüdőembóliám egy év alatt.... Na, ezt ne akard elérni!
Én sem olyan sokat, nem tartom magam erős dohányosnak. És nem ígérem:)
akkor lehet csak én maradok kakukk fióka?
mert én meg arra hajtok, hogy meglegyen a napi hatvan szál...
Köszi Zsu!
Akkor én most legalább 150 éves vagyok!:) Ük-ük unokám lehetnél:))
Kedves vagy! Hívj Zsu-nak, mindenki így szólít. Egyszerűbb leírni is.
A korom...hát az van, de ki figyel arra? Mindenki annyi, amennyinek érzi magát és én nem érzem a koromat.:)))
Még véletlen sem céloznék a korodra. Nagyon szimpatikus vagy Zsuzsanka. Jól érzem itt magam. Bearanyoztátok a napomat!!!!:)
oké!
Biztos jó barátok leszünk!:)
Nem marad több, de valamin azért biztos észrevenni. :) Én nem költök eget verően sokat cigire, ami holnap fogy el, azt szombaton vettem.
nekem nem kell megígérned. :) egyébként én is cigizek, igaz nem sokat.
Értelek...annyira még nem vagyok öreg, hogy ne vegyem a lapot.:)))
Azt hiszem ezt ne feszegessük tovább.... kezdek másra gondolni....utána meg jól esik a cigi:)))
Ha az anyagiakat nem nézem (pedig jelentős, igaz most sem marad több), a levegő is remek érzés.
Képzeld, nem lihegek, reggel nem köhögök....Ja és a bőröm nem szürke!
Csak ha puha.... hogy ne vágja az ember nyakát.:))
Szerintem is Ari , ari...Olyan ari, mint nekem a Zsu.
Na, ez szép mondat lett.:)))
Tehát kötélre gondoltál :))))
Elhiszem és tisztában is vagyok vele:(
Ígérem egyszer rászánom magam!!!:)
Nem kell mindent véresen komolyan venni.:)
Azért egy kicsit drasztikus probléma megoldás:)))
De van azért előnye rengeteg azért. :)
nekem jó az Ari is, olyan ari. :))
Kevesebb lesz a gondod.:)))
Nem túl biztató!:)
Leteszem a cigit - következtetés - idegbeteg leszek & kiirtom a családom. Szép kilátások:)))
További ajánlott fórumok: