Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Naaa!!!
Mi ez a gyors elköszönés???
Mizu veled??
Sziasztok :D
Látom mindenki rendben van :D
Jók legyetek továbbra is, szép délutánt Mindenkinek :D
Na én jól bezabáltam!!!
Hm.,de jól esett.
Én viszont nem sült burgit sütöttem,mert a gyereknek nem tudom megsütni,és hidegen meg nem jó.A burgit megfőztem héjában és megforgattam fokhagymás,vegetás olajban.
Kellene mennem pancsizni,hajmosással,de alukálni kellene.Nem tehetem:)
Igen Dorka hiányoztál!:))
Itt vagyok,ha esetleg hiányoltatok:)))
Zsu,még nem tudom pontosan,most töltettem ki minden papírt ami szükséges,hétfőn vissza viszem a vezetőnőnek és gondolom akkor megbeszéljük,de hát minél előbb kellene,mert én már dolgozom és elég nehézkes megoldani a felügyeletét...meg egyébként is megérett már a társasági életre:))
Én ma kebabot csináltam,de nem sütöttem tortillát,csak sült krumplival,mert nem volt időm már.Nagyon finom lett a husi.
Én is csak ebédre szoktam főzni mindig,Cilu ilyen házias:)
Kriszti,neked van gyermeked?
Egész jó munkakedvvel érkeztem ma munkába, Dorka:)
Olvasgatom a kajákat, Cilun totál ledöbbentem, én egy héten max háromszor főzök, vacsora nincs csak ebéd:)
Amúgy holnap asszem csirkecombra csinálok tejföles mártást, a kiscsajnak nokedlivel, nekünk jó házitúrós puliszkával. De még nem tudom, milyen leves legyen?
Szia Kriszti!
Akkor újra a régi kerékvágás....De legalább feltöltődtél?:)
Cilu,nálam elmaradt a rakottkrumpli,ma kebabot szeretnék főzni:)
Icukám!Ma is mész du.talán?
Én ma nem megyek:)
Nyamm,nyamm!!:)
Ez lesz!!!!!!!!!
Nem akartam semmit megvonni,de muszály volt apasztani a hasamon és a csípőmön,mert nekem ez is nagyon fontos.
Most rájöttem,hogy a tornávan pont egyensúlyban tudom ezt tartani.
Dupla élvezet:)Ehetek,és a tornát is élvezem.:)
Icum, ne vonj meg magadtól minden jó falatot!:)
Igaza van Gyuszinak...én is az uborkasalátára szavazok, tejföllel:))))
Ja,hülye vagyok,már írtad a fasírtot:)
Bocsi.
Ha így belegondolok én egy kis rántott husit ennék már sült burgival.
Mostanában ezt a hízás miatt kiiktattam.
Tegnap olyan helyen dolgoztam ahol a lányok nem láttak,már pár hete és mondták,hogy fogytam.
Ezen felbátorodva lehet,hogy rántott husit csinálok.
Szia Kriszti!
Te is dolgozz!!:)
Necsak mi húzzuk itt az igát:)
Szia Cilukám!!
Ma mit főzöl?
Nekem is kellene,de nem tudom mit.
Szia Zsu!
A tegnapi napom egy sétagalopp volt az előző naphoz képest,meg sokkal rövidebb is.
A héten már nem lesz szabadnapom!
Te jól vagy??
Andikám!
Ne szégyelld magad,nincs miért!!!Örülünk,hogy jelentkeztél....szerintem mindenki életében van ilyen időszak,amikor magunk sem tudjuk elmondani mi a baj,csak egyszerűen lemerültünk....
Majd új erőre kapsz,hidd el:))Most rendeltem meg a jó időt és a napsütést...ami majd bearanyozza újra a mindennapjaidat!
Puszillak:)))
Szia Andi!!
Örülök,hogy írtál!
Sajnos előfordul,hogy ilyen időszakot élünk meg látszólag minden ok nélkül!Lehet,hogy egy stresszes időszakon vagy túl.Én akkor szoktam így járni.Amikor kemény a helyzet mindig erős vagyok,de utánna néha leeresztek.
Kivánom,hogy mihamarabb helyrebillenj és ha úgy érzed akkor írj nekünk!
Sziasztok!
Megvagyok és élek.Dolgozom most is.
Nem tudom mi van velem, talán tavaszi fáradtság. Mintha kiürültem volna, állandóan fáradt vagyok, már 9-kor alszom, nincs semmihez kedvem és mindenem fáj, mintha 80 éves lennék. Pedig igazából nincs is semmi problémám, van munkahelyem, a lányomnak eddig jól sikerült az érettségi, szerető férjem....
Hát nem tudom, komolyan szégyellem magam....saját magam előtt is.
Mindig elolvaslak benneteket, csak ....nem tudok írni, tudom ez hülyén hangzik!
Azért szeretlek titeket, remélem mielőbb magamra találok!:)
Szép jó reggelt!!
Puszi mindenkinek!
Andit én is hiányolom.
Ha olvasol bennünket azért adj már életjelet magadról légyszi!!!
Szia!
Szép napot!
Ma fasírt lesz a vacsi:))
Szépet Mindenkinek!:))
Hogy aludtatok?Én egész jól...ma nem megyek dolgozni,majd a bölcsit intézem csak,ja meg főznöm kell.Cilukám mára mi a menü?:D
Gábor,sajnos az én családomban is nagyon sokan elmentek már ebben a betegségben,de akkor mégsem éreztem úgy,h.le kell raknom és jobban oda kéne figyelnem az egészségemre.
Andikám!!!!Minden rendben Veled?:)